A kamara nemzetközi tevékenysége és kapcsolatrendszere

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara az IFAC és az Accountancy Europe (korábban: FEE) teljes jogú tagja. A kamara a tagságból eredő kötelezettségek teljesítésén túl arra törekszik, hogy a két nemzetközi szakmai szervezet által nyújtott lehetőségeket minél hatékonyabban kihasználja.

A kamara szoros kapcsolatot ápol számos ország könyvvizsgálói kamarájával, közülük is kiemelten a Visegrádi országok kamaráival.

   

nemzetközi kitekintés

A Szakértői Bizottság rövid, magyar nyelvű ajánlókat tesz közzé a nemzetközi partnerszervezetek aktuális hírleveleiből származó válogatásokból.   

IFAC HÍREK

ACCOUNTANCY EUROPE HÍREK

IAASB & TOVÁBBI NEMZETKÖZI HÍREK

Megjelent az IFAC kiadványa „Fenntarthatósági információk a kisvállalkozások számára: lehetőségek a könyvvizsgálóknak” címmel
 

Meghívó az Accountancy Europe ‘Mert a Zöld Fellendülési Terv számít’ online rendezvényére

Accountancy Europe kiadvány „Tények az auditról: Amit tudni kell a könyvvizsgálókról, a könyvvizsgálatról és a könyvvizsgálati közfelügyeletről”

Accountancy Europe rögzített előadásai

Új technológia fókuszú Kérdések és Válaszok segédanyag érhetők el az IAASB honlapján

  

   

A cikkek teljes terjedelemben angol nyelven érhetőek el az ajánlókban található linken, melyek Nemzetközi híreink között találhatóak (IFAC hírek, Accountancy Europe hírek, Nemzetközi hírek).

Nemzetközi hírek gyűjteménye:

2021. november:

2021. október:

2021. szeptember:

2021. július:

2021. június:

2021. május:

2021. április:

2021. március:

2021. február:

2021. január:

       

Betöltés...
X