Kedvezményes MOL üzemanyagkártyák könyvvizsgáló cégek számára

A MOL és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara együttműködésének köszönhetően megújult a MOL-MKVK üzemanyagkártya konstrukciónk, így 2021-től a könyvvizsgáló cégek számára még kedvezőbb kondíciókkal igényelhető a MOL üzemanyagkártya.

   

Elérhető kártya típus:

MOL Group Gold Europe és Hungary kártyák

   

Az üzemanyagkártya a jelentős kedvezmények mellett biztonságos és sokoldalú szolgáltatást nyújt a hazai és nemzetközi utakon. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara nyilvántartásában szereplő könyvvizsgáló cégek a Magyar Könyvvizsgálói Kamara – MOL Group Gold Europe és Hungary Kártya használatával még kényelmesebben, gazdaságosabban, biztonságosabban és készpénzmentesen intézhetik üzemanyag-vásárlásaikat.
Igényeljenek Önök is MOL GROUP Gold üzemanyagkártyát. A MOL Group Gold Hungary kártyát belföldön több mint 470 töltőállomáson, MOL Group Gold Europe kártyát 15 országában, több mint 6000 töltőállomáson használhatják.

   

MOL Group Gold Kártyák előnyei

  

Az együttműködés keretében a kamara által nyilvántartott könyvvizsgáló cégek kedvezményesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat, az üzemanyagok és a kapcsolódó szolgáltatások (pl. mosás) során is.

  

  • Kedvezményes listaár és kedvezményes szolgáltatások
  • Halasztott fizetés
  • Ingyenes Kártya Központ
  • Egyedi beállítási lehetőségek

A nemzetközi üzemanyagkártyát jelenleg több mint 6000 töltőállomás fogadja el fizetőeszközként a folyamatosan bővülő MOL üzemanyagkártya elfogadói hálózatban, mely 15 országot fed le:

Magyarországon, Romániában, Szlovéniában, Szerbiában a MOL-nál, Csehországban a MOL és Pap Oil kutakon, Szlovákiában a Slovnaft, Horvátországban a Tifon és az INA teljes hálózatában, Bosznia-Hercegovinában az EnergoPetrol és HoldINA hálózatában, valamint
partnereinknél Ausztriában a St. valentini és bécsi MasterDiesel, a kufsteini Inntaler és kijelölt Diesel24 töltőállomásokon (8 helyszín), Lengyelországban az Uniwar Gorzycki – Slovnaft partner kúton, a TOTAL kutakon Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Luxemburgban és Belgiumban.

    

További információkkal szolgálunk az alábbi részletes tájékoztatónkban, melynek megtekintéséhez ügyfélkapus bejelentkezés szükséges.

MOL Group Gold kártya tájékoztató

        

MOL Kártya igénylés

Amennyiben még nem rendelkeznek MOL Group Gold Europe/Hungary üzemanyagkártyával, az alábbi Jelentkezési lap kitöltésével leadhatják igénylésüket a kártyára.
A kitöltött adatlapot kérjük, küldjék el az mkvk@mkvk.hu e-mail címre.

Jelentkezési lap

     

Betöltés...
X