Új informatikai konzultációs kérdés beküldése

Tisztelt Könyvvizsgáló!

Új konzultációs kérdését az alábbi ŰRLAP hiánytalan kitöltésével teheti fel és küldheti be a Konzultációs Szolgálathoz. Az ŰRLAP kitöltésével és kérdésének feltevésével kapcsolatban kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

 1. Téma
  Az informatikai konzultációs szolgálat nem veszi át egy külső szolgáltató feladatát, nem végzi el a programok telepítését, hanem abban kíván segítséget nyújtani, hogy mindenki a legalkalmasabb és legbiztonságosabb megoldást találhassa meg a napi munkájához
  Az informatikai szakterületek az alábbiak: 
  • hardware és IT biztonság
  • adatbányászat és elemzések
  • könyvvizsgálati adatexportok 
  • helyi alkalmazások felhőben történő használata, távoli asztal, VPS csoportmunka kiépítése és üzemeltetése
   
 2. Hiánypótlás
  Hiányosan kitöltött ŰRLAP esetén a konzultációs szolgálat felkéri a kérdést beküldő könyvvizsgálót a hiányosság pótlására. Amennyiben a könyvvizsgáló a hiánypótlásnak nem tesz eleget, úgy a kérdése nem kerül befogadásra, így szakértőhöz sem kerül továbbításra.
   
 3. Korábbi szakértői válaszok áttekintése
  Az informatikai tanácsadási szolgálat egyes válaszait, amelyek a témájuk miatt a könyvvizsgálók szélesebb körének érdeklődésére tarthatnak számot, az Informatikai Tagozat a kamara honlapján, a Kérdések és válaszok menüpontban, anonim módon, azonban mindenki számára nyilvánosan elérhetővé teszi. Így a konzultációs szolgálat honlapon elérhető korábbi válaszai között előfordulhatnak olyanok, amelyek az Ön szakmai kérdésére esetleg választ nyújthatnak, illetve segítik Önt a szakmai tovább gondolkodásban. Ezért új konzultációs kérdésének a feltevése előtt kérjük, tekintse meg a honlapon már közzé tett kérdéseket és az arra adott szakértői válaszokat, és csak abban az esetben tegyen fel új kérdést, ha az Ön kérdésére a honlapon hasonló témában megtalálható korábbi szakértői válaszok nem adnak választ.

Amennyiben új konzultációs kérdést szeretne feltenni, kérjük, először jelentkezzen be a kamara oldalára az ügyfélkapus jelszavával!

     

Informatikai Tagozat

  

INFORMATIKAI KONZULTÁCIÓS KÉRDÉS BEKÜLDÉSE

Csak tagok vehetik igénybe a konzultációs szolgálatot!

Betöltés...
X