Figyelem! Archivált tartalom. Lehet, hogy már nem aktuális.

Dokumentumok

Tájékoztatjuk könyvvizsgáló kollégáinkat, hogy a közepes és kishitelintézetek könyvvizsgálóinak szóló módszertani útmutató frissítésre került. A módosításokat jóváhagyta a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat Elnöksége, valamint a Szakértői Bizottság.
A „Módszertani útmutató a közepes és kishitelintézetek könyvvizsgálóinak" elérhető a Kamara honlapján a Pénz és Tőkepiaci Tagozat Dokumentumai között.

„A mellékelt „Módszertani útmutató a közepes és kishitelintézetek könyvvizsgálóinak", ideértve különösen az abban szereplő munkalapokat, leírásokat, minta dokumentumokat, minta jelentéseket szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerző és a tagozat hozzájárul ezen anyagok korlátlan felhasználásához a könyvvizsgálati munkák folyamán térítésmentesen, de szigorúan tilos azok egyéb felhasználása, tovább értékesítése (akár módosítás, programozás után is)."

A módszertani útmutatóhoz várjuk az gyakorlati alkalmazás során felmerült kérdéseket, javaslatokat, és észrevételeket. Ezeket a ptt@mkvk.hu címen küldjék el részünkre.

Dr. Ladó Judit                        Agócs Gábor
Szakmai alelnök                        a Pénz és Tőkepiaci Tagozat elnöke

Átdolgozott módszertani útmutató KKH könyvvizsgálóinak

Munkalapok hitelintézeti módszertan

Kapcsolódó anyagok

Betöltés...
X