Az OPTEN kedvezményes céginformációs csomagajánlata

A Magyar Könyvvizsgáló Kamara 2010-ben kötött együttműködési megállapodást az Opten Kft.-vel annak érdekében, hogy a könyvvizsgálók kiemelten kedvező áron juthassanak hozzá a mindennapi munkájukhoz nélkülözhetetlen céginformációs szolgáltatáshoz. A csomagajánlat tartalmazza a Cégtár céginformációs szolgáltatást Kapcsolati Háló modullal és Pénzügyi adatokkal.

Az MKVK-Opten között 2010. november 18-án létrejött szerződésben meghatározott akciós ajánlatot - a Kamarával fennálló együttműködés keretében - az Opten Kft. folyamatosan aktualizálja. A meghatározott szolgáltatáscsomagok kizárólag a kamarai tagok (mind az aktív, mind a szüneteltetők) számára érhetőek el.

Tájékoztató a meglévő ügyfelek előfizetési díjának módosulásáról

Az Opten Kft. az árak kialakításának vonatkozásában vállalja, hogy a könyvvizsgálói szolgáltatáscsomagok előfizetési díjának összege – mind a korábbi együttműködésben, mind jelen szerződéskötést követően kötött előfizetések esetében – a Kamarával fennálló együttműködési szerződés időbeli hatálya alatt minden év fordulónapján csak az éves - KSH által közzétett - fogyasztói árindex mértékével fog emelkedni.

Tájékoztató konkurens előfizető áttéréséről

Amennyiben a kamarai tag konkurens szolgáltató előfizetője, úgy amennyiben számlával tudja igazolni a konkurens szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítését, illetve az ahhoz tartozó, még fennálló elkötelezett időszakot, úgy a konkurens kedvezmény igénybevételével megrendelheti a kedvezményes csomagot, úgy az első előfizetési időszak a konkurens előfizetésből még fennmaradó időszakkal meghosszabbodik.

Azaz a tag annyi idővel tovább használhatja a szolgáltatást, ameddig a konkurens előfizetése él.

A konkurens kedvezményt az OPTEN Kft. abban az esetben tudja biztosítani, ha a megrendeléskor kiállított és megküldött számla kiegyenlítésre kerül a számlán szereplő határidőn belül.

Ebben az esetben az előfizetési díj az előfizetési időszak kezdetén megküldött számla alapján lesz esedékes, azaz az előfizetési díjat nem a megrendeléssel egyidejűleg kell megfizetni.

Az áttéréssel kapcsolatos további információ az OPTEN ügyfélszolgálatán a +36 1 222-3130, illetve értékesítőinél a +36 1 696-0688, +36 1 470-0751 telefonszámokon szerezhető be!

  

Amennyiben meg kívánja rendelni a kedvezményes szolgáltatáscsomagot, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Opten Kft. kapcsolattartójával az ertek@opten.hu email címen.

  

Betöltés...
X