Figyelem! Archivált tartalom. Lehet, hogy már nem aktuális.

Könyvvizsgálók kötelező gépjármű felelősségbiztosítása

Partner biztosítóink egy része a könyvvizsgálókat különösen jó, gondos biztonságos ügyfélnek tartja, ezért számukra sikerült rendkívüli kedvezményeket elérnünk.Jelen megkeresésünkkel szeretnénk Önnek ismét segítséget nyújtani a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kiválasztásában. Ennek érdekében együttműködésben a már bevált, megbízható alkuszcéggel, a ROVA-val, a legprudensebbnek ítélt biztosító partnereink ajánlatai alapján elkészítjük Önnek javaslatunkat.

Az Allianz, OTP-Garancia biztosítók egyedi kedvezményes díjszabást adnak a könyvvizsgálóknak, családtagjaiknak, partnereiknek.

Néhány adatból díjmenetesen informáljuk, hogy a vezető biztosító társaságok közül melyiknél mennyiért lehet biztosítást kötni.

Külön felhívjuk a figyelmét, hogy a cégek között létrejött megállapodás alapján a tarifális díjaknál kedvezőbb, csak ezen a módon megköthető biztosításhoz juthatnak. Segítségünkkel akár évi 20-30 ezer forintot is megtakaríthat csak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításon.

Az adatlap kitöltését, és a megadott e-mail címre vagy faxszámra való megküldését követő rövid időn belül javaslatot teszünk arra, hogy érdemes-e a jelenlegi szerződésénél maradni, vagy indokolt-e a változtatás. Figyelmébe ajánljuk, hogy a váltásra kizárólag november végéig van törvényes lehetősége. Ennek megvalósításához is állunk rendelkezésére ingyenes szolgáltatásunkkal.

Igény esetén az internetes online tarifáló programunk az Ön rendelkezésére áll a munkahelyén, vagy otthonában. Látogasson el megújult weblapunkra, é néhány perc alatt kiszámolhatja, és megkötheti saját kedvezményes KGFB díját.

Keressen minket, kérje segítségünket.

Egyben engedje meg, hogy felajánljuk egyéb díjmentes szolgáltatásunkat is. Érdeklődése esetén felmérjük casco és lakásbiztosítási lehetőségeit is.

Telefon: 345-79-30, 473-4532
Fax: 345-7939, 473-4516>
Internet: www.rova.huVegye igénybe segítségünket, megéri!

Betöltés...
X