Minőségellenőri vizsga 2023.

Tájékoztatjuk a tisztelt minőségellenőröket, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőségellenőrzési Bizottsága kihirdette a Minőségellenőri vizsga időpontjait. 

MINŐSÉGELLENŐRI VIZSGÁRA JELENTKEZÉS

A kamara minőségellenőrzési bizottsága szervezeti és működési szabályzatának 46/A. pontja, valamint a minőségellenőrzési eljárási szabályzat (8) pontja értelmében a minőségellenőr a nyilvántartásba vételének időpontjától számítva 3 évente a kijelölt vizsgabizottság előtt vizsgát tesz, melynek célja a minőségellenőri feladatok elvégzéséhez szükséges felkészültség számonkérése, a minőségellenőrzés színvonalának biztosítása. 

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőségellenőri Vizsgaszabályzatának (a továbbiakban: vizsgaszabályzat) V/2. pontja alapján a vizsgaszabályzat hatályba lépésekor (2023. június 22.) a minőségellenőrök nyilvántartásában szereplő minőségellenőrök a vizsgaszabályzat hatálybalépésétől számítva 3 évente kötelesek vizsgát tenni azzal, hogy a vizsga sikeres teljesítését követően hajthatnak végre minőségellenőrzést.

A minőségellenőrzési bizottság az alábbi időpontokra vizsgát hirdet ki, amelyekre a vizsgajelentkezési lap elektronikus levéllel történő megküldésével lehet jelentkezni.

Vizsga időpontok:

2023. szeptember 5.       10:00

2023. szeptember 12.     10:00  

Helyszín:

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Főtitkári Hivatal – Tanácsterem

1063 Budapest, Szinyei Merse utca 8.
                        

Kapcsolódó anyagok:

MKVK MINŐSÉG-ELLENŐRZÉSI BIZOTTSÁGÁNAK RENDEZVÉNYEIN ELHANGZOTT ELŐADÁSOK 

Jelentkezés: 

Kérjük a jelentkezési lapot szíveskedjen kitöltve, aláírva visszaküldeni 2023. augusztus 25-ig a farago.eniko@mkvk.hu e-mail címre.

A jelentkezés korlátozott, beérkezési sorrend szerint történik a regisztráció.
A kijelölt napokon 20 fő részére biztosított a vizsgáztatás, ezért a jelentkezési lapon kérjük megjelölni a kiválasztott időpontot.

Vizsgajelentkezési lap letöltése

  


Mádi-Szabó Zoltán s.k.
Minőség-ellenőrzési bizottság elnöke

Betöltés...
X