Figyelem! Archivált tartalom. Lehet, hogy már nem aktuális.

Tagozati hírek

Könyvelői tagozat - meghívó választási taggyűlésre
2016.03.11.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői Tagozata 2016. március 23-án 8:45 órai kezdettel tisztújító taggyűlést tart. A tisztújító taggyűlést szakmai rendezvénnyel kötjük össze, amelynek részletes programját az alábbiakban olvashatják.

tovább...
Az MKVK Adó-, és Könyvelői Tagozatának közös szakmai rendezvénye - 2015. június 8.
2015.05.13.

A szakmai rendezvény célja, hogy túlmutassunk a mindennapi rutin feladatokon, a tartozik-követel világán. A rendezvényen tájékoztatást szeretnénk adni a számviteli szakembereknek azokról a kapcsolódó, – mára már tudományos szintre emelkedett – speciális ismeretekről, amelyeknek számos érintkezési pontja van a számvitelhez, adózáshoz.

tovább...
A Könyvelői-, valamint a Natura Tagozat közös rendezvénye
2013.12.05.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői Tagozata a Natura Tagozattal együttműködve 2013. december 11-én szakmai napot tart Mezőgazdasági vállalkozások könyvelése és könyvvizsgálata címmel.

tovább...
Könyvelői mozgástér - az MKVK Könyvelői tagozatának rendezvénye
2012.05.29.

Ahogy túl leszünk a május 31-én - a beszámolók, adóbevallások leadásának határidején - időt kell szakítanunk arra, hogy egy kicsit önmagunkkal, szakmánkkal és vállalkozásunkkal is foglalkozzunk.

Érdemes áttekinteni az általunk - könyvelőként – készített beszámolókat. Célszerű megnézni, mennyi is az általunk könyvelt cégek összesített árbevétele, mérlegekben szereplő vagyon, illetve az összesített adóterhelés. Ha ezeket a számokat megnézzük, akkor látjuk igazán, hogy mekkora kockázatot hordoz a mi könyvelői tevékenységünk. Figyelem! A programban változás történt!

tovább...
Könyvelői tagozat rendezvénye (2010. november 25.)
2010.10.27.

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői tagozata által szervezett, 2010. november 25-én délután taggyűléssel egybekötött szakmai rendezvényére.
Az előadásra a Könyvelői tagozat tagjai jelentkezhetnek!
 

tovább...
Könyvelői állásajánlat
2010.07.29.

A Debt-Invest Pénzügyi Szolgáltató és Befektetési ZRT. sürgősen kontírozó könyvelőt keres mind állandó, mind időszaki munkavégzés céljára. A jelölt számára előnyt jelent a BMD könyvelési program ismerete.

tovább...
Könyvelői tagozat rendezvénye - 2010. július 8.
2010.06.09.

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői tagozata által szervezett, 2010. július 8-án délután megtartandó előadásaira a könyvelői munka gyakorlati tapasztalatai témakörben.

Az előadásra a Könyvelői tagozat tagjai jelentkezhetnek!

 

tovább...

Betöltés...
X