Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. képzései

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.-t 1999-ben egyszemélyes társaságként hozta létre a Köztestület. Az alapítás célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt.

Az elmúlt 20 évben az Oktatási Központ a jogszabályi környezethez és partnerei igényeihez messzemenően igazodó szolgáltatásaival a pénzügyi ágazat piacvezető felnőttképző intézményévé vált, amelynek az előző évben már 26.097 fő vett részt a képzésein és továbbképzésein.

A regionális igazgatóságok szervezésében (Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Szombathely, Veszprém) megvalósuló korszerű képzési programok oktatói minden esetben magasan kvalifikált, a szakmai kultúra és tudásfejlesztés iránt elkötelezett, gyakorló szakemberek. Az Oktatási Központ jól képzett munkatársai pedig többéves tapasztalattal rendelkeznek a képzésfejlesztés, képzésszervezés területén, illetve valamennyien kiemelkedően fontosnak tartják az ügyfelek szakszerű kiszolgálását.
Forduljon hozzájuk bizalommal, ha saját szakmai fejlődése, vagy munkatársai szaktudásának fejlesztése érdekében szakmát adó képzésekre, továbbképzésekre, szakmai kiadványokra, szoftverekre van szüksége!
 

A kínálatból:

Szakmát adó OKJ-s képzések

A felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó szakmát adó képzések

Kreditpontos kötelező továbbképzések

A szakhatóságok engedélye alapján az alábbi továbbképzési rendszerek valamennyi szakterületén elérhetőek az Oktatási Központ tantermi (országosan 35 településen) és távoktatási továbbképzései.

Konferenciáik, pénzügyi, adózási és könyvvezetési, illetve jogszakmai ismereteket közvetítő előadásaik is széles körben járulnak hozzá a szakmai kultúra fejlesztéséhez, de egyedi képzési igényekhez igazodó programok komplex előkészítésével és lebonyolításával is örömmel áll megbízói rendelkezésre az Oktatási Központ.

Webáruházuk szakkönyvekkel és szofverekkel várja a szakmai közönséget és a tanulni vágyókat.

A pénzügyi, számviteli, adózási területen tevékenykedő szakemberek és a foglalkoztatók egymásra találását pedig pénzügyi ágazati  állásportállal segítik.

Tudjon meg Ön is többet az Oktatási központról és szolgáltatásairól, s vegyen részt akár a jubileumi nyereményakcióban, ahol 20 értékes nyeremény, köztük egy álomutazás talál gazdára.
 

Betöltés...
X