Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. képzései

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. 2024-ben már 25 éve tölt be piacvezető szerepet a pénzügyi ágazati felnőttképzés területén.

Az Oktatási Központ célja, hogy magas színvonalú képzésekkel, továbbképzésekkel, konferenciákkal közvetítsen értékes tudást a pénzügyi-számviteli szakemberek számára, valamint hasznos kiadványokkal és szoftverekkel járuljon hozzá szakmai tevékenységükhöz.

A központi iroda és a regionális igazgatóságok szervezésében (Debrecen, Szeged, Szombathely, Veszprém) megvalósuló korszerű képzési programok oktatói minden esetben magasan kvalifikált, a szakmai kultúra és tudásfejlesztés iránt elkötelezett, gyakorló szakemberek. Az Oktatási Központ jól képzett munkatársai pedig többéves tapasztalattal rendelkeznek a képzésfejlesztés, képzésszervezés területén, illetve valamennyien kiemelkedően fontosnak tartják az ügyfelek szakszerű kiszolgálását.

Forduljon hozzájuk bizalommal, ha saját szakmai fejlődése, vagy munkatársai szaktudásának fejlesztése érdekében szakmát adó képzésekre, továbbképzésekre, szakmai kiadványokra, szoftverekre van szüksége!
  

Szakmai képzések

Számviteli szakterület (könyvelői szakmák, könyvvizsgálat)

Adó- és bérügyi szakterületek (adó, TB, bérügy)


Kreditpontos kötelező továbbképzések

Az Oktatási Központnál nem csak kreditpontgyűjtési kötelezettségének tehet eleget a továbbképzésen való részvétellel, hanem naprakész, értékes szakmai ismeretekkel is gazdagodhat. Pénzügyi-számviteli szakemberek számára a szakhatóságok engedélye alapján jelenleg hét továbbképzési rendszerben kínálnak kreditpontra minősített programokat hagyományos tantermi, és távoktatási formában egyaránt.

  • könyvvizsgálói továbbképzés
  • könyvviteli szolgáltatást végzők (mérlegképes könyvelők) továbbképzése
  • adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői továbbképzés
  • közszolgálati tisztviselők továbbképzése
  • ACCA tagjainak továbbképzése

Az aktuális továbbképzési palettáról ide kattintva tájékozódhat.

Szakmai rendezvények

A szakmai rendezvények teljes körű szakmai támogatást nyújtanak napjaink gyorsan változó üzleti és jogszabályi környezetében, amikor egyre nagyobb az igény arra, hogy a pénzügyi szakemberek rövid idő alatt naprakész ismeretek birtokában hozhassák meg döntéseiket.

A szakmai sikerek kulcsa a gazdasági folyamatok és összefüggések átfogó ismerete, amelyhez az Oktatási Központ szakmai rendezvényei, konferenciái a jogszabályértelmezésen túl gyakorlatias tudás közvetítésével is hozzájárulnak.

Az aktuális rendezvény kínálatról ide kattintva tájékozódhat.
 

Webáruház

A gyakorló szakembereknek szóló szakmai kiadványok mellett a mindennapi munkavégzést megkönnyítő szoftverek is megtalálhatóak a kínálatban. A piacvezető Metrum Referencia szoftver a könyvvizsgálók hasznos segítőtárs, míg az ELZA, az elektronikus zárást és munkaszervezést támogató szoftver a könyvelők számára teszi hatékonyabbá az évközi és év végi zárás, beszámolókészítés folyamatát.


A meghirdetett szakmai programokon túl az Oktatási Központ egyedi igényekhez igazodó képzések komplex előkészítésével és lebonyolításával is örömmel áll megbízóik rendelkezésre. Egyedi képzésekre vonatkozó ajánlatkéréshez írjon üzenetet az info@mkvkok.hu címre!
 

Betöltés...
X