Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. képzései

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.-t 1999-ben egyszemélyes társaságként hozta létre a Köztestület. Az alapítás célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt.

Az elmúlt 23 évben az Oktatási Központ a jogszabályi környezethez és partnerei igényeihez messzemenően igazodó szolgáltatásaival a pénzügyi ágazat piacvezető felnőttképző intézményévé vált.

A regionális igazgatóságok szervezésében (Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Szombathely, Veszprém) megvalósuló korszerű képzési programok oktatói minden esetben magasan kvalifikált, a szakmai kultúra és tudásfejlesztés iránt elkötelezett, gyakorló szakemberek. Az Oktatási Központ jól képzett munkatársai pedig többéves tapasztalattal rendelkeznek a képzésfejlesztés, képzésszervezés területén, illetve valamennyien kiemelkedően fontosnak tartják az ügyfelek szakszerű kiszolgálását.
Forduljon hozzájuk bizalommal, ha saját szakmai fejlődése, vagy munkatársai szaktudásának fejlesztése érdekében szakmát adó képzésekre, továbbképzésekre, szakmai kiadványokra, szoftverekre van szüksége!

  

Szakmai képzések


Új képzési rendszerben induló szakmai képzések

A felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó bejelentett képzések


Kreditpontos kötelező továbbképzések

A szakhatóságok engedélye alapján az alábbi továbbképzési rendszerek valamennyi szakterületén elérhetőek az Oktatási Központ tantermi (országosan 35 településen) és távoktatási továbbképzései.

Konferenciáik, pénzügyi, adózási és könyvvezetési, illetve jogszakmai ismereteket közvetítő előadásaik is széles körben járulnak hozzá a szakmai kultúra fejlesztéséhez, de egyedi képzési igényekhez igazodó programok komplex előkészítésével és lebonyolításával is örömmel áll megbízói rendelkezésre az Oktatási Központ.

Webáruházuk szakkönyvekkel és szofverekkel várja a szakmai közönséget és a tanulni vágyókat.

A pénzügyi, számviteli, adózási területen tevékenykedő szakemberek és a foglalkoztatók egymásra találását pedig pénzügyi ágazati állásportállal segítik.

Tudjon meg Ön is többet az Oktatási központról és szolgáltatásairól, s vegyen részt "Díjazzuk a tudást!" 1,5 millió forint összdíjazású nyereményjátékukban, melynek fődíját a Párisi Udvar Hotel Budapest *****luxus szálloda ajánlotta fel. A további nyeremények között szerepel a Lenovo Magyarország jóvoltából egy Lenovo ThinkBook 15 Gen2 Intel notebook és Oktatási Központ 200 000 Ft értékű utalványa is.
 

Betöltés...
X