SZAK-ma újság

Számvitel-Adó-Könyvvizgálat című folyóirat
megjelenésével, terjesztésével kapcsolatos információk

  

A kamarai tagok számára ingyenesen elérhető a Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat (SZAKma) című, havonta megjelenő folyóirat a Magyar Könyvvizsgáló Kamara keretszerződése alapján.

A SZAKma című folyóirat kiadója 2019. áprilisától a Mediaworks Hungary Zrt., korábban 2018. januártól a K4A Lapkiadó Kft. volt.

A kiadó elérhetősége

Mediaworks Hungary Zrt.
1082 Budapest, Üllői út 48.
+36 1 999 47 60
elofizetes@szak-ma.hu

  

SZAKma kézbesítések folyamat

A SZAKma című folyóiratot a kamara rendeli meg tagjaink számára a Kiadótól minden hónap 5.-ig az épp aktuális kamarai nyilvántartása alapján, az ott elérhető adatokkal. Amennyiben valakinek a címe változik, kérjük, ezt vegye figyelembe a változás bejelentésekor vagy a kamara honlapján a Saját adatai közötti módosításkor. A Kiadó a megrendelés alapján küldi ki a terjesztőnek az aktuális listát. A lapok általában az adott hónap 3. hetében csütörtökön jelennek meg.

Milyen címre érkezik a SZAKma újság?

A megrendelés során elsődlegesen a levelezési címet vesszük alapul, ha ez nem szerepel a közzétételi címre kérjük a kézbesítést. Amennyiben a kamarától érkező hivatalos iratokat, valamint a SZAKma újságot a közzétételi címtől eltérő címre kéri postázni, kérjük adjon meg Levelezési címet a kamarai honlapon a Saját adatai között, bejelentkezést követően. A jelenleg nyilvántartott levelezési címét is itt tudja módosítani.

Terjesztő váltás a Kiadónál 2021-től

A SZAKma újság Kiadója több helyen terjesztőt váltott és a Postától a MédiaLog Kft. vette át az újság terjesztését, 2021 júniusától kezdődően, folyamatosan bővítve azon területeket, ahol az új terjesztő közreműködik. Tagjainktól kapott visszajelzések alapján, az áltállás során felmerültek kézbesítési hiányok, azonban a Kiadó pótolja a kimaradt lapszámokat, amennyiben kamarai tagunk nem kapná meg valamelyik lapszámot. Csomagolás: A másik változás, hogy míg a posta csomagolásban kézbesíti az újságot, az új terjesztőn keresztül, csomagolás és címzés nélkül érkezik a lap. Ezért kérjük tagjainkat, ellenőrizzék, hogy nevük szerepel a postaládán, vagy irodaház estén a munkahelyi recepción jelezzék, hogy SZAKma újság előfizetés érkezik az Önök nevére.

Hiányzó lapszámok pótlása

Amennyiben nem érkezett az Ön számára SZAKma újság, és a címe sem változott, kérjük, a linken elérhető űrlapon adja le adatait a Kamarának, aki továbbítja a hiánypótlási kérést a Kiadónak.

  

Elektronikus SZAKma elérhetősége

A SZAKma folyóirat elérhető elektronikus formában is a www.szak-ma.hu weboldalon előfizetők számára, így a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai számára is, bejelentkezést követően.

Weboldali tartalom és hozzáférés a www.szak-ma.hu oldalon

A nyomtatott folyóirat tartalmán túl, az alábbi tartalmakat érhetik el tagjaink ingyenesen a szak-ma.hu oldalon:

  • a SZAKma folyóiratban havonta megjelenő tanulmányok teljes verziója
  • a SZAKma folyóiratban havonta megjelenő vizsgafeladatok teljes verziója a feladványokkal és megoldásokkal együtt
  • egyéb aktuális, szakmai cikkek
  • hírek, információk a könyvvizsgálói/könyvviteli szakmában történő változásokról, eseményekről
  • korábbi lapszámok cikkei

Hozzáférés - Regisztráció

A SZAKma újság online tartalmainak, csak előfizetők számára hozzáférhető tartalmai és szolgáltatásai elérése érdekében a www.szak-ma.hu oldalon szükséges tagjainknak regisztrálni, a jobb oldali Bejelentkezés címszó alatt (vagy közvetlen eléréssel a szak-ma.hu/regisztracio címen).
A regisztrációhoz az előfizetői név: az eddig is használt kamarai e-mail cím szükséges, az olvasó által választott jelszó megadásával. A regisztrációt követően elegendő az e-mail cím és a jelszó használata a bejelentkezéshez. Amennyiben már korábban regisztrált, akkor jelszó emlékeztetőt tud kérni és emailben új jelszó érkezik.

  

Előfizetéssel kapcsolatos információk

A lap előfizetésével kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, kérjük forduljon a kiadói ügyfélszolgálathoz munkanapokon 8.00-16.00 óra között az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36-46-998-800
E-mail: elofizetes@szak-ma.hu

Amennyiben kérdése merül fel a weboldal használatát illetően, kérjük, keresse a Kiadót a fentebb megadott elérhetőségeken.

  

Magyar Könyvvizsgáló Kamara

   

Betöltés...
X