Az Oktatási Bizottság hírei

Közlemény a veszélyhelyzet alatti kamarai vizsgák megtartásáról és elhalasztásáról
2021.03.08.

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy a súlyosbodó járványügyi helyzetre és a pénteken megjelent védelmi intézkedésekre is figyelemmel – a vizsgákon résztvevők és a vizsgáztatók biztonságát, egészségének védelmét szem előtt tartva – az alábbi közleményt tesszük közzé a kamarai vizsgák megtartásáról, illetve elhalasztásáról.

tovább...
Elérhetőek a térítésmentes e-learning tananyagok
2021.02.04.

Közlemény a téritésmentes távoktatás elindulásárólAz Oktatási Bizottság tájékoztatja a könyvvizsgáló kollégákat, hogy a mai naptól – az idei évben minden eddiginél korábban – elérhetőek a térítésmentesen megtekinthető e-learning tananyagok.

Az e-learning előadások az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a kamara honlapján történő ügyfélkapus bejelentkezést követően, a szakmai továbbképzés e-learning menüpontjában a „Térítésmentes Távoktatás” felületre kattintva érhetőek el.

A Kamara az MKVK Oktatási Központ Kft. közreműködésével biztosít minden tagja számára idén is 8 kreditpont, majd az elsőnapi központi továbbképzés indulásakor tovább 4 kreditpont mértékben térítésmentesen elvégezhető tanfolyamokat.
 

tovább...
Közlemény a veszélyhelyzet alatti online szóbeli vizsgák szabályairól
2020.11.23.

A koronavírus járvány terjedésére és a kihirdetett magyarországi veszélyhelyzetre tekintettel – a vizsgákon résztvevők és a vizsgáztatók biztonságát, egészségének védelmét szem előtt tartva – szükségesnek tartottuk annak lehetővé tételét, hogy a körülmények ismeretében, az oktatási alelnök döntése alapján az okleveles könyvvizsgálói képzés egyes vizsgái, illetve egyes szakmai minősítő vizsgák online módon kerülhessenek lebonyolításra.

tovább...
Határidő hosszabbítás az okleveles könyvvizsgálói képzési programban
2020.10.02.

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy akik tavasszal a kihirdetett veszélyhelyzeti időszakban (2020. március 11. és 2020. június 18. között) vettek részt az okleveles könyvvizsgálói képzési programban, azok számára az következő három esetre vonatkozó határidőt a kamara elnöke 100 nappal meghosszabbította, az alábbi elnöki határozat szerint.

tovább...
Oktatási Bizottság közleménye a veszélyhelyzeti szünet után újrainduló vizsgákról
2020.06.16.

A hazai járványügyi helyzet kedvező alakulása, valamint a kijárási korlátozás megszüntetése lehetővé tette az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgáinak fokozatos újraindítását. A kamara – mint eddig is - maradéktalanul betartja a járványügyi előírásokat és a hatóságok vonatkozó útmutatásait. A kialakult helyzetben természetesen továbbra is elsődleges szempont a vizsgákban résztvevők biztonsága, egészségének védelme.

tovább...

Betöltés...
X