Minőségellenőrzés 2023. című kötelező oktatás

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a ‘Minőségellenőrzés 2023’ című kötelező továbbképzés 2023. szeptember 6-7-én kerül megrendezésre. A továbbképzési napokon az erről határozatot kapó könyvvizsgálók kollégáknak kötelező a részvétel, azonban nyitva áll a jelentkezési lehetőség azon tagjaink számára is, akik érdeklődnek a továbbképzés iránt.

Kötelező oktatás

A Minőségellenőrzési bizottság 2022. évi minőségellenőrzési terve alapján és a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény 5. § k) pontja szerint, lefolytatott kamarai minőségellenőrzési eljárás alapján, azon tagok, akik „továbbképzésen való részvételre” vonatkozó határozatot kaptak, a 'Minőségellenőrzés 2023.' című oktatáson tudják ezen kötelezettségüket teljesíteni.

A részvételi díj: Bruttó 60.000 Ft.

Továbbképzés iránt érdeklődők részvétele

Azon tagjaink, akik érdeklődnek a továbbképzés iránt, nyitva áll a lehetőség, hogy részt vegyenek a továbbképzésen. Ebben az esetben a részvételi díj: Bruttó 40.000 Ft.

A továbbképzésen való részvétel - mindkét esetben - jelentkezéshez kötött.

Előadók

  • Mádi-Szabó Zoltán | Minőségellenőrzési Bizottság elnöke, bizottság tagjai
  • Tolnai Krisztián | Osztályvezető, PM Számviteli és Közfelügyeleti Főosztály
  • Kőműves Kinga | Vezető kormányfőtanácsos, PM Számviteli és Közfelügyeleti Főosztály

Oktatási Időpontok

Regisztráció:     9.00-10.00
I. nap:     2023. szeptember 6.   10.00–17.00
II. nap:    2023. szeptember 7.   09.00–17.00

Helyszín

Pénzügyminisztérium - Pénztárterem
1051 Budapest, József nádor tér 2-4. 
Bejárat: Főbejárat

Jelentkezés

A továbbképzésre kötelezett könyvvizsgálók a jelentkezési lapot szíveskedjen kitöltve, aláírva visszaküldeni 2023. augusztus 31-ig a farago.eniko@mkvk.hu e-mail címre vagy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőségellenőrzési Bizottság 1063 Budapest, Szinyei u. 8. címére.

FRISSÍTÉS!

A terem befogadóképességére való tekintettel további érdeklődők jelentkezését már nem tudjuk befogadni, kérjük csak azon könyvvizsgálók jelentkezzenek, akik határozatot kaptak a továbbképzési kötelezettségükről.

Jelentkezési lap letöltése

Fizetés számla ellenében, melyet a rendezvény előtt megküldünk.

  


Mádi-Szabó Zoltán s.k.
Minőség-ellenőrzési bizottság elnöke

Betöltés...
X