Oktatási Bizottság hírei

Oktatási Bizottság közleménye az okleveles könyvvizsgálói képzés újrainduló vizsgáiról
2021.05.05.

A hazai járványügyi helyzet kedvező alakulása és az ezzel kapcsolatos kormány döntések lehetővé tették az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgáinak újraindítását. A kamara – mint eddig is – maradéktalanul betartja a járványügyi előírásokat és a hatóságok vonatkozó útmutatásait. A kialakult helyzetben természetesen továbbra is elsődleges szempont a vizsgákban résztvevők biztonsága, egészségének védelme.

tovább...
Elkövetkezendő vizsgák halasztása
2021.03.19.

Értesítjük a Könyvvizsgáló Hallgatók, hogy a kamara 2021. évi vizsganaptárában szereplő alábbi számviteli vizsgákat – az országos járványhelyzet rosszabbodása miatti kormányrendeletre tekintettel - határozatlan időre elhalasztjuk.

tovább...
Közlemény a veszélyhelyzet alatti kamarai vizsgák megtartásáról és elhalasztásáról
2021.03.08.

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy a súlyosbodó járványügyi helyzetre és a pénteken megjelent védelmi intézkedésekre is figyelemmel – a vizsgákon résztvevők és a vizsgáztatók biztonságát, egészségének védelmét szem előtt tartva – az alábbi közleményt tesszük közzé a kamarai vizsgák megtartásáról, illetve elhalasztásáról.

tovább...
Közlemény a veszélyhelyzet alatti online szóbeli vizsgák szabályairól
2020.11.23.

A koronavírus járvány terjedésére és a kihirdetett magyarországi veszélyhelyzetre tekintettel – a vizsgákon résztvevők és a vizsgáztatók biztonságát, egészségének védelmét szem előtt tartva – szükségesnek tartottuk annak lehetővé tételét, hogy a körülmények ismeretében, az oktatási alelnök döntése alapján az okleveles könyvvizsgálói képzés egyes vizsgái, illetve egyes szakmai minősítő vizsgák online módon kerülhessenek lebonyolításra.

tovább...
Határidő hosszabbítás az okleveles könyvvizsgálói képzési programban
2020.10.02.

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy akik tavasszal a kihirdetett veszélyhelyzeti időszakban (2020. március 11. és 2020. június 18. között) vettek részt az okleveles könyvvizsgálói képzési programban, azok számára az következő három esetre vonatkozó határidőt a kamara elnöke 100 nappal meghosszabbította, az alábbi elnöki határozat szerint.

tovább...
Oktatási Bizottság közleménye a veszélyhelyzeti szünet után újrainduló vizsgákról
2020.06.16.

A hazai járványügyi helyzet kedvező alakulása, valamint a kijárási korlátozás megszüntetése lehetővé tette az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgáinak fokozatos újraindítását. A kamara – mint eddig is - maradéktalanul betartja a járványügyi előírásokat és a hatóságok vonatkozó útmutatásait. A kialakult helyzetben természetesen továbbra is elsődleges szempont a vizsgákban résztvevők biztonsága, egészségének védelme.

tovább...

Betöltés...
X