Kedvezményes Telekom tarifák a kamara tagjai részére

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a kamara a kamarai tagok számára kedvezményes komplex mobil távközlési szolgáltatás nyújtására, igénybevételére jogosító keretszerződést kötött a Magyar Telekom Nyrt.-vel, amely 2021 évben meghosszabbításra került.

A Telekom ajánlata - melyet ügyfélkapus bejelentkezést követően tudnak megtekinteni – az alábbi linken tekinthető meg. Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy a szolgáltató ajánlata nem publikus, az kizárólag a kamara tagjaira érvényes tarifák.

Magyar Telekom Nyrt. ajánlata tagjaink részére (csak ügyfélkapus bejelentkezést követően érhető el - frissítve 2021.04.23-án)

  

A csatlakozás menete

Ha csatlakozni kíván a Telekom flottához, kérjük az alábbi nyilatkozatot kitöltve juttassa el kapcsolattartónkhoz, Dankó Sándorhor, a danko.sandor@ext.telekom.hu email címre.
Nyilatkozat letöltése

Ahhoz, hogy a kamara igazolhassa az Ön tagságát a Telekom felé, kérjük, hogy az alábbi Igazolást kitöltve jutassa el a kamarába a gaal.nikoletta@mkvk.hu e-mail címre. Az adatlapot a kamarába való beküldés előtt NEM kell aláírni, azt a Kamara aláírva postán visszajuttatja Önnek, hogy azt - már mindkét fél által aláírva - át tudja adni a Telekomos kapcsolattartónknak.

Igazolás letöltése

Az összes, csatlakozáshoz szükséges egyéb dokumentumokat, személyes egyeztetést követően, küldi el a Telekom a csatlakozni kívánó tag részére email-en.

A mindenkori árlista az alábbi linken érhető el:

Aktuális árlista
Készülék leírások

   

Felmondási feltételek

A kedvezményes szerződési feltételek tagi megrendelések esetén a kamarai kertszerződés ideje alatt (2023.04.29-ig) hűségidő megkötésével lehetséges. Amennyiben ezt megelőzően kívánja tagunk a szerződést lemondani, akkor az kötbér fizetési kötelezettséget von maga után. Amennyiben nem kívánja a szerződését meghosszabbítani a Telekommal a fenti hűségidőt követően, kérjük ezt a határidő előtt 1 hónappal jelezni szíveskedjen a Telekom és a Kamara felé.

  

Kapcsolattartó  

A Magyar Telekom ajánlatával, feltételeivel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kapcsolattartónktól, Dankó Sándortól kaphat.

Elérhetőségei:

Dankó Sándor

Dedikált Vállalati értékesítési menedzser
Személyes ügyfélkapcsolatok igazgatóság
Dedikált ügyfélkezelés Kelet-Magyarország üzletág
TELEKOM PARTNER – Elastic’91 Kft
1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 31/b
Mobil: +36 30 152 4050
E-Mail: danko.sandor@ext.telekom.hu
Magyar Telekom Nyrt.

  
  

Betöltés...
X