Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

EU irányelv véleményezése

Az EU nyilvános vitára bocsátotta az Európai Parlament és a Tanács irányelve az éves és összevont (konszolidált) beszámolók jog szerinti könyvvizsgálatáról szóló 2006/43/EK irányelv módosításáról, valamint az Európai Parlament és a Tanács rendelete a közérdeklődésre számot tartó jogalanyok jog szerinti könyvvizsgálatára vonatkozó egyedi követelményekről szóló Bizottsági szabályozás tervezeteket.

Tekintettel arra, hogy a két dokumentum alapvetően befolyásolja a könyvvizsgálat, a könyvvizsgálók jövőjét, a Szakértői bizottság elhatározta, hogy a fent említett két tervezettel kapcsolatban széles körben kér véleményt a könyvvizsgáló kollégáktól, hogy a beérkezett vélemények összegzése után, képviselni tudja azt minden fórumon.

Ezért kérjük Önöket, hogy a http://ec.europa.eu/internal_market/auditing/reform/index_en.htm#consultations linken megtalálhó szakmai anyag áttanulmányozása után, amely magyarul is olvasható, ossza meg véleményét a Szakértői bizottsággal 2012. február 25-ig a nmaria@mkvk.hu email címen.

Véleményük megírását könnyítendő, kérjük, az alábbi táblázatot töltsék ki, és küldjék vissza a fentebb megadított e-mail címre.
Táblázat

Fáradozását előre is köszönjük

Szakértői Bizottság
 

Betöltés...
X