Kedvezményes ajánlat az Opel Magyarországtól a kamara tagjai részére

Az Opel Magyarország jóvoltából újabb céggel bővült a könyvvizsgálók számára kedvezményt nyújtó partnerek listája. Szeretnénk kamarai tagjaink figyelmét felhívni az Opel Magyarország új Opel gépjármű vásárlásra vonatkozó kedvezményes ajánlatára.

  

Jelentős kedvezményt kaphatnak kamarai tagjaink az alábbi OPEL modellek megvásárlása során, melyek közül ezt az elektromos autót az Országos Könyvvizsgálói Konferencián ki is próbálhattak a konferencia résztvevői.

  

   

Opel kedvezmények a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére - 2022 I. negyedév

  

Megjegyzés:
Esetleges korlátozások, illetve kötelezően rendelendő opciók tekintetében kérjük egyeztessen Opel márkakereskedőjével. A fenti kedvezmények tájékoztató jellegűek, gyártásból történő rendelés esetén, illetve visszavonásig érvényesek. Az Opel magyarországi importőre a WAE CEE Kft. előzetes tájékoztatás mellett fenntartja a jogot, hogy a fenti támogatásokat megváltoztassa. Kelt.: 2022.01.08.

Az Opel Magyarország által nyújtott kedvezmények – a kamarai tagságot igazoló dokumentum (tagsági igazolvány) bemutatásával – bármely magyarországi hivatalos Opel márkakereskedésben érvényesíthetők, ahol a márkakereskedés kollégái készséggel állnak kamarai tagjaink rendelkezésére.
A megadott kondíciók 2022. I. negyedévében érvényesek.

  
  

Betöltés...
X