MultiSport Pass - kedvező árú sportbérlet a Kamara Tagjai számára

2023-ban a kamarai tagok számára a MultiSport Pass kedvező árú sportbérletet tudjuk ajánlani AYCM partnerünktől minimum létszám és mindenféle csatlakozási megkötés nélkül. Nem maradnak sportolási lehetőség nélkül idén sem tagjaink, valóra tudják váltani idei sportolási terveiket, a MultiSport Pass segítségével biztosított az aktív kikapcsolódás az egészséges életforma fenntartásához.

MI A MULTISPORT PASS?

Immár 448 Magyarországi elfogadóhellyel (ebből 269 budapesti) várja a sportolni vágyókat az ország 100 városában. Köztük pl. sportuszodák, a Szent Lukács és Paskál, Palatinus Fürdő, jól felszerelt konditermek, prémium jóga stúdiók, squashpályák, tenisz centrumok, a teljes GoldDance hálózat stb. elérhető azon tagjaink számára, akik változatosan szeretnének egy bérlettel mozogni és elegendő számukra a havi 4 alkalom. Ez a 4 alkalom 2/4/10 alkalommal tovább bővíthető.

A MultiSport Pass, több szempontból hasonlít az AYCM SprtPass-hoz, pl. az országos elfogadóhálózata folyamatosan bővül, azonban mindenki számára elérhető és szeretettel várja a nyugdíjasokat, diákokat, vagy azon versenysportolókat is, akik egy rendszeres úszásedzések mellé szívesen járna kondizni vagy jógázni. A korlátlan alkalommal használható AYCM SportPass jelenleg sajnos nem érhető el tagjaink számra.
 

HOGYAN HASZNÁLHATÓ A MULTISPORT PASS?


A MultiSport Pass havonta maximum 4 alkalommal használható fel, egy nap akár kétszer is.

A MultiSport Pass weboldalának Elfogadóhely keresőjében naprakészen megtalálható minden információ az elfogadóhelyekről és az ott igénybe vehető szolgáltatásokról.

Szintén rendelkezésre áll online edzésforma keretében is. A MultiSportPass online Elfogadóhelyek szolgáltatásai szintén 4-szer vehetőek igénybe havonta, viszont a helyszíni felhasználástól eltérően csak napi 1 alkalommal!
 

KI IGÉNYELHETI?

Mindenki számára elérhető sportbérlet, nem szükséges hozzá munkavállalói státusz vagy kamarai tagság igazolása.

A MultiSport Pass névre szól, nem átruházható és kizárólag 2023. december 31-ig tartó hűségidő vállalása mellett érhető el. A programot bármelyik hónapban el lehet kezdeni.
 

HOGYAN IGÉNYELHETŐ A SPORTPASST?

A MultiSport Pass online igényelhető a www.multisportpass.hu holnapon való belépést és szerződés követően. A sportbérlet egy virtuális kártya formájában jelenik meg, melyhez a MultiSport Pass App-ot szükséges letölteni mobiltelefonra. A folyamat részletes leírása elolvasható a ’Hogyan igényelj MultiSport Pass-t?’ tájékoztatóban. Az alkalmazás letöltéséhez használható linkek is itt érhetőek el.

  

  

   

MENNYIBE KERÜL?

+3000 Ft / fő / év adminisztrációs díj | +3000 Ft / csomagok közötti upgrade

KAPCSOLAT AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL

Kérdés vagy kérés esetén forduljon bizalommal az MultiSport Pass App Ügyfélszolgálatához az info@multisportpass.hu email címen!

Cégadatok: KLUB REKREÁCIÓ KFT.

Székhely: 1052 Budapest,Apáczai Csere János utca 5.
Cégjegyzékszám: 01-09-723671, Adószám: 13206828-2-41
Bankszámlaszám: OTP Bank: 11705008-20468181

   

Betöltés...
X