Dr. Rieb László Alapítvány a könyvvizsgálók nyelvi oktatásának támogatására

Alapítók:

Dr. Kun Tibor
MKVK Dr. Sugár Dezső

Alapítvány székhelye:

1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 8.

Fővárosi Bíróságnál bejegyzés száma:

8042

Alapító okirat kelte:

1999. március 12.,
módosítás kelte: 1999. december 7., 2000. június 2.

Kuratórium tagjai:

Makács Pálné elnök
Bíróné Zeller Judit
Szabó Sándor
Titkár: Gaál Károlyné

1999. márciusában a Kamara létrehozta a Dr. Rieb László Alapítványt a könyvvizsgálók nyelvi oktatásának támogatására. Az Alapítvány célja a könyvvizsgálók idegen nyelvi oktatásának korszerű biztosítása ösztöndíjrendszer létrehozásával, az európai könyvvizsgáló szervezetekkel való hatékonyabb együttműködéssel.

A célok elérése érdekében a Kuratórium

  • az Alapítványhoz való csatlakozásokat fogadja,
  • célszerű vállalkozási tevékenységeket végez.

Az Alapítvány kuratóriuma

Dr. Rieb László a Könyvvizsgálók Nyelvi Oktatásáért elnevezésű alapítványt a Fővárosi Bíróság 2000. december 6-án közhasznú szervezetnek minősítette.

Ezúton kérjük Önt, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékával szíveskedjen támogatni a könyvvizsgálók érdekeit segítő Alapítványunk céljainak megvalósítását.

Az Alapítvány célja a könyvvizsgálók idegen nyelvi oktatásának korszerű biztosítása, illetőleg ennek támogatása különös tekintettel az alábbiakra;

  • korszerű ösztöndíj rendszer létrehozása a könyvvizsgálók idegen nyelvi oktatásának segítése és ez által az európai könyvvizsgálói szervezetekkel való hatékonyabb együttműködés céljából,
  • az idegen nyelv oktatásában résztvevő könyvvizsgálóknak az idegen nyelv behatóbb elsajátítását célzó külföldi utakon való részvételének támogatása.

Előre is köszönjük szíves támogatásukat.

Makács Pálné
a Kuratórium elnöke

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Betöltés...
X