Már lehet jelentkezni a XXX. Országos Könyvvizsgálói Konferenciára

Az idén 25 éves Magyar Könyvvizsgálói Kamara „Könyvvizsgálati kihívások bizonytalan körülmények között” címmel 2022. szeptember 14-16. között rendezi meg a könyvvizsgálók legrangosabb rendezvényét, a XXX. Országos Könyvvizsgáló Konferenciát, amelynek az elmúlt évekhez hasonlóan a Thermal Hotel Visegrád nyújt helyszínt.

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy az eseményre elindult a jelentkezés, amelyet a kamarai honlap Szolgáltatások -> Rendezvények menüpontjában érhetnek el. Kérjük szíves figyelmüket arra, hogy az oldalon megjelenő dátumoknál az időpontot 2022.09.14-ére állítsák be - ezt követően, a „Szűrés” gombra kattintva jelenik meg a Konferenciára való jelentkezés lehetősége.

Útmutató a jelentkezéshez:

1. Bejelentkezés és tételek kiválasztása:
Kamarai tagjaink az Ügyfélkapus bejelentkezéssel, a külsős, nem regisztrált érdeklődők pedig a „Regisztráció”-ra kattintva tudják elérni az online felületet, amelynek kitöltésével és a szolgáltatások hozzáadásával történik meg a jelentkezés.

2. Számlázás, fizetés, véglegesítés:
Lehetőség van nem csak saját, de más számlázási adatok felvitelére is: ezt kamarai céges tagok esetében az „átvállaló kiválasztása”, nem kamarai céges tagok esetében az „új átvállaló kiválasztása” gomb megnyomásával tehetik meg.

Sikeres regisztráció esetén a "Saját adatokba" belépve a "Pénzügy" menüpont alatt, kiválasztva a 2022-es évet, az oldalon megjelenő számla csoportok között a  „Pénzügy Modul” táblázatban lesznek a számlái és a kifizetési lehetőség is. Az előlegbekérő előlegszámla online bankkártyával (a "bankkártya" ikonra kattintva) vagy átutalással is fizethető . Átutalás esetén az előlegbekérőn szereplő kamarai számlaszámra kérjük utalni és a közlemény rovatban az előlegbekérő számát feltüntetni. A jelentkezés az előlegszámla kiegyenlítésével válik véglegessé.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 20.

A konferencia árlistája ide kattintva tölthető le.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el.