Év végi kedvezmény Canon dokumentumszkennerekre tagjainknak

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy év végi akció keretében együttműködő partnereink kedvezményes beszerzési lehetőséget biztosítanak a Canon professzionális dokumentumszkennerek után érdeklődő tagjaink számára.
Az év végi készletkisöprő akció keretein belül két modellt is igen kedvező áron érhető el, ráadásul egy nagy értékű (50 000 Ft), minőségi DELL Full HD monitorral a készlet erejéig.

A Canon Hungária és a Magnetic Kft. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére a járványügyi helyzetre való tekintettel zártkörű promóciót biztosít. Támogatva a távoli munkavégzést, az érintésmentes dokumentumcserét, valamint a jövőre való tekintettel a digitalizáció e téren történő bevezetését. Ennek keretén belül partnerünk kiemelkedően megbízható és gyors dokumentumszkennereket biztosít jelentős kedvezménnyel, az alábbiak szerint:  

   

Canon DR-M140 196.063.000,-Ft +ÁFA/db

   ajándék monitorral!

Canon DR-C240 196.063.000,-Ft +ÁFA/db

   ajándék monitorral!

   
Az ajánlatban szereplő szkennerek jelentős hazai készlettel állnak rendelkezésre, így a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülhetnek.

A rendelési folyamat egyszerűsödik a korábbiakhoz képest: a webáruházunkon keresztül tudják a termékeket megrendelni. Közvetlen link a két termék rendeléséhez.

Fizetés: 8 napos banki átutalás
Szállítás: díjmentes a vevő által megadott magyarországi címre
Garancia: egy éves gyártó jótállás
Felhasználói oktatás/telepítés: távsegítséggel (Teamviewer-30p)
     Amennyiben helyszíni felhasználói oktatásra és telepítésre lenne szükség, az egyénileg, személyre szabott ajánlat alapján vállalja a Magnetic Kft.

Az akció a készlet erejéig vagy annak visszavonásáig érvényes.

Amennyiben további kérdés merülne fel, kérjük, írjon az office@magnetic.hu email címre.

    

Betöltés...
X