Kedvezményes Canon dokumentumszkennerek könyvvizsgálók részére

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy együttműködő partnerünk a járványügyi helyzetre való tekintettel a home-office jellegű munka támogatása érdekében kedvezményes ajánlat keretében biztosít Canon professzionális dokumentumszkennereket érdeklődő tagjaink számára.

A Canon Hungária és a Magnetic Kft. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére a járványügyi helyzetre való tekintettel zártkörű promóciót biztosít. Támogatva a távoli munkavégzést, az érintésmentes dokumentumcserét, valamint a jövőre való tekintettel a digitalizáció e téren történő bevezetését. Ennek keretén belül partnerünk kiemelkedően megbízható és gyors dokumentumszkennereket biztosít jelentős kedvezménnyel, az alábbiak szerint:  

   

Canon DR-M140 259.000,-Ft +ÁFA/db Canon dokumentumszkenner - Kedvezményes ajánlathoz
Canon DR-C240 209.000,-Ft +ÁFA/db
Canon DR-S150 229.000,-Ft +ÁFA/db
Canon DR-M260 299.000,-Ft +ÁFA/db
Canon DR-C225 II 119.000,-Ft +ÁFA/db
Canon P-215 Orange 79.000,-Ft +ÁFA/db

Hordtáska          

9.000,-Ft +ÁFA/db

   

Az ajánlatban szereplő szkennerek jelentős hazai készlettel állnak rendelkezésre, így a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülhetnek.

Megrendelést kérjük, küldje az office@magnetic.hu email címre a kamarai tagsági szám megadásával.

Fizetés: 8 napos banki átutalás
Szállítás: díjmentes a vevő által megadott magyarországi címre
Garancia: egy éves gyártó jótállás
Felhasználói oktatás/telepítés: távsegítséggel (Teamviewer-30p)
     Amennyiben helyszíni felhasználói oktatásra és telepítésre lenne szükség, az egyénileg, személyre szabott ajánlat alapján vállalja a Magnetic Kft.

Az akció a készlet erejéig vagy annak visszavonásáig érvényes.

A promócióhoz kapcsolódóan együttműködő partnerünk szíves figyelmükbe ajánlja két stratégiai partnere megoldását:

Díjmentes lehetőséget biztosítunk az SDSYS portálján keresztül (https://ugyfelkapu.sdsys.hu/), hogy a számlaképek szkennelés után egyből feltölthetőek legyenek és elküldésre is kerüljenek a könyvelő rendszer részére.  Az SDSYS direkt kapcsolatokat épít ki a könyvelő programokkal és kezeli az elektronikus és a .PDF-be nyomtatott számlákat is. Így a feltöltött dokumentumok és a kiértékelt adatok közvetlenül és kizárólag a könyvelő program részére kerülnek elküldésre. Szkennereinkkel és az SDSYS (www.sdsys.hu) rendszer használatával végleg eltűnhet a különbség az elektronikus és papíralapú bizonylatok között: mail@sdsys.hu.

A helyzetből adódóan most különös jelentőségűvé vált a strukturált, egycsatornás bizonylatbefogadás, belső folyamatok és feladatvégzés digitális támogatása. A Canon dokumentumszkennerek és az Andoc (www.andoc.hu) ügyvitelszervezés tökéletes válasz a kihívásra: info@andoc.net.

Amennyiben további kérdés merülne fel, kérjük, írjon az office@magnetic.hu email címre.

    

Betöltés...
X