Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz és Tőkepiaci Tagozat 2015. II. féléves rendezvényei

Értesítjük, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz és Tőkepiaci Tagozatának Vezetősége ősszel négy félnapos (két egész napos) szakmai napot szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívom Önt. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a jelen meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program mindkét napja a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.
 

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a Kamarai képzési rendszerbe. Továbbá az első nap mindkét félnapja az IFRS minősítéshez két-két kreditpontot is jelent (ugyancsak az Ön választása szerint).

A PTT térítésmentes szakmai napjaira jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A helyszín pontos megnevezéséről és megközelítéséről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidők:

  • a 2015. november 4-i rendezvény esetén: 2015. október 25.
  • a 2015. december 9-i rendezvény esetén: 2015. november 29.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a 473-4521-es telefonszámon.

Továbbá a 2. számú mellékletben szerepelnek a tervezett kerekasztal beszélgetések témái. Amennyiben bármelyiken szeretne résztvenni, részvételi szándékát – előzetes jelentkezéssel – az alábbi linken jelezheti: http://goo.gl/forms/zdAuJs7tf0

A visszajelzések számától függően tudjuk a kerekasztal foglalkozásokat megszervezni, emiatt az időpont még ismeretlen. A kerekasztal beszélgetések pontos időpontjáról később küldünk tájékoztatást!

A kerekasztal beszélgetésekre a visszajelzési határidő: 2015. szeptember 27.

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke

Meghívó letöltése

Betöltés...
X