Tudnivalók a 2021-es kreditpontok összegyűjtéséről és e-learningről

Elérkezett az év vége és már csak néhány nap áll a könyvvizsgáló kollégák rendelkezésére, hogy összegyűjtsék az idei évben is a szakmai továbbképzés során a 20 kreditjüket.
Javasoljuk, hogy mielőbb nézzen szét az e-learning kínálatban, hogy idejében összegyűjtse minden szükséges kreditjét, hogy ez ne nyomasszon már senkit az ünnepi időszakban! Szükség esetén az Oktatási Központ munkatársai december 23-áig tudnak ügyfélszolgálati tanácsadással rendelkezésre állni, utána már csak technikai segítség áll rendelkezésre az info@softemit.hu e-mail címen.

 • Központi szervezésű kötelező továbbképzés: Idén az elsőnapi 4 kredit tananyaga is e-learning formában az Oktatási Központ távoktatási rendszerén keresztül érhető el, amihez a Kamara erre dedikált, extra 4 kreditnyi díjmentes hozzáférést biztosít a tagok számára.
 • Szabadon választott kreditek: Akár mind a 8 szabadon választható kredit elérhető otthonuk kényelméből. A Kamara központilag 8 kreditpont értékű szabadon választott témájú előadás megtekintését teszi lehetővé térítésmentesen.
 • Idén tehát összesen 12 kreditnyi megtekintés biztosított központilag minden kamara tagnak külön térítés nélkül az Oktatási Központ tananyag kínálatából, segítve ezzel az egyéb szükséges kreditpontok összegyűjtését is. (Egyes területi szervezetek ezen felül is biztosítanak azonban a saját tagjaiknak további hozzáférési jogosultságokat.)
 • Akár valamennyi szükséges kreditjét megszerezheti mindenki tehát e-learning formában.
 • Kötelező tananyag + 1 kredit: Tekintettel arra, hogy a kötelező nap tananyagának hosszúsága meghaladja a 8 x 45 perces időtartamot a kamara vezetése úgy döntött, hogy azon tagok számára, akik a 2021. december 31-ig megtekintik a kötelező napi előadást, a kötelező 4 kreditpont mellett 1 szabadon választott kreditpont is jóváírásra kerül. (Technikailag a +1 kreditpont jóváírása a távoktatási felület lezárását követően 2022. január elején valósul meg /de a 2021. évre vonatkozóan/.)

A kamara nyilvántartása alapján már sokan sikeresen megtekintették a kötelező, első-napi oktatási anyagot, de bizony vannak, akik még el sem kezdték a kreditpontok gyűjtését. Javasoljuk, hogy mielőbb nézzen szét az e-learning kínálatban, hogy idejében összegyűjtse minden szükséges kreditjét!


KÉRJÜK, NE HAGYJA AZ UTOLSÓ HÉTRE A KÖTELEZŐ E-LEARNING TANANYAGOK MEGHALLGATÁSÁT!

Hiszen a folyamatos változások között naprakész tudásra tehet szert, számos aktuális kérdésre választ kaphat szakanyagainkból!
Kérjük lépjen be és ellenőrizze hozzáférését, nem járt-e le az ügyfélkapus azonosítója.


Az ünnepekig hátra lévő munkanapokon december 23-ig telefonon és emailben az Oktatási Központ Kft. munkatársai szükség esetén készséggel állnak tagjaink rendelkezésére, ám azt követően a telefonos ügyfélszolgálatuk már nem üzemel. Az év végéig már csak elektronikus levélben tudnak segítséget kérni programozóiktól az esetleges informatikai jellegű problémák megfelelő megoldása érdekében az info@softemit.hu e-mail címen. Ezért arra kérjük a könyvvizsgáló kollégákat, hogy legkésőbb december 22-éig lépjenek be a rendszerbe, hogy ellenőrizzék be tudnak-e jelentkezni, illetve felmerül-e bármely egyéb kérdésük/problémájuk.

    

Tudnivalók a kreditpontokról és a filmek megtekintéséhez

 • Speciálisan minősítés: akiknek minősítésükre tekintettel speciálisan minősített kreditre van szüksége, lehetőség szerint ezeket a krediteket gyűjtsék össze először. Valamennyi minősítéshez találnak megfelelő tananyagokat a rendszerben.
 • Adós kreditek: aki adótanácsadó, adószakértő, vagy okleveles adószakértő is, találhat adós krediteket érő oktatási anyagokat is a tananyagok közötti választás során.
 • Ismétlés: a már megtekintett oktatási anyagok ismételt megnézésére is van lehetőség, ám minden oktatási anyag csak egy alkalommal ér krediteket - ahogy az sem szerezhet krediteket ugyanazon tananyag távoktatási megtekintésével, aki tanteremi oktatás keretében már részt vett az adott előadáson. Az ismételt megtekintés – amelynek során a filmben szabadon van lehetőség a pozicionálásra (előre- és visszatekerésre) – az az összesen megtekinthető 12 kreditnyi távoktatási csomag kreditkeretét viszont terheli! A 3. megtekintésétől azonban a felhasználható kreditkeretet a megtekintés már nem csökkenti.
 • Ellenőrző kérdések: az egyes távoktatási anyagok megtekintése során valamennyi ellenőrző kérdésre válaszolni kell ahhoz, hogy a vonatkozó kreditek jóvá tudjuk írni.
 • Eldobás: amennyiben érdekesnek tűnik egy előadás, ám az mégsem nyeri el tetszését, és nem azt szeretné megtekinteni, az első ellenőrző kérdés előtt válassza az "eldobás" funkciót, így "büntetlenül" másik előadást nézhet meg a megkezdett helyett.
 • Letölthető prezentációk érhetőek el az egyes megtekintésre kiválasztott távoktatási anyaghoz (feltéve, hogy az előadó átadta azt közzétételre) megtekintés közben a film melletti felületről, megtekintést követően pedig a film listában az adott film mellett.
 • A teljesített kreditpontok a tanfolyam lehallgatását követően azonnal jóváíródnak, és a saját adatoknál megtekinthetőek.
 • A tárgyévben megszerzett kreditpontok csak a tárgyévben érvényesíthetőek, a többletkreditek átvitelére nincs lehetőség.
 • Az e-learning anyagok technikai problémáinak megoldására az MKVK Oktatási Központ Kft. oldalán talál megoldási javaslatokat.

Teljesítési határidő 2021. december 31. 24:00 óra

     

A továbbképzési anyagok megtekintéséhez jó tanulást kívánunk!

  

Betöltés...
X