Elérhető a központi szervezésű, kötelező szakmai tananyag a 2021. évi továbbképzés keretében

Tisztelt Könyvvizsgáló!

Ezúton tájékoztatom, hogy a központi szervezésű kötelező továbbképzés (elsőnapi 4 kredit) tananyaga a mai naptól, 2021. november 10-étől, elérhető az Oktatási Központ távoktatási rendszerén keresztül, amihez a Kamara erre dedikált, 4 kreditnyi díjmentes hozzáférést biztosít a tagok számára. Idén tehát összesen 12 könyvvizsgálói kreditnyi megtekintés biztosított mindenkinek külön térítés nélkül.

Mivel az elsőnapi 4 kredit tananyagát tartalmazó oktatási filmnek a megtekintése nélkülözhetetlen a továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez, a továbbképzési rendszer e tananyag megjelenésétől nem is teszi lehetővé más oktatási film kiválasztását, amíg e kötelezettségének a könyvvizsgáló nem tesz eleget.

A térítésmentesen teljesíthető oktatási filmek az elmúlt évekhez hasonlóan az Oktatási Központ távoktatási felületén érhetőek el a Kamara honlapján történő ügyfélkapus bejelentkezést követően.

2021-ben az elmúlt évekhez hasonlóan a kötelező rész tananyaga elektronikus formában jelenik meg, a tananyag a Kamara Központi (kamarai) szervezés - tananyag oldaláról letölthető.

A 2021-ben teljesítendő kreditpontokról részletesen a Kamara Továbbképzési oldalán is tájékozódhat.

A 2021. évi kreditpontok teljesítési határideje 2021. december 31. Ezt követően teljesített kreditpontokat az oktatási bizottságnak nem állmódjában elfogadni.
Kérem, hogy a kreditpontok teljesítését ne hagyja az év utolsó napjaira.

Tisztelettel:

Dr. Hegedűs Mihály
oktatási alelnök

Betöltés...
X