Elérhetőek a térítésmentes e-learning tananyagok

Közlemény a téritésmentes távoktatás elindulásárólAz Oktatási Bizottság tájékoztatja a könyvvizsgáló kollégákat, hogy a mai naptól – az idei évben minden eddiginél korábban – elérhetőek a térítésmentesen megtekinthető e-learning tananyagok.

Az e-learning előadások az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a kamara honlapján történő ügyfélkapus bejelentkezést követően, a szakmai továbbképzés e-learning menüpontjában a „Térítésmentes Távoktatás” felületre kattintva érhetőek el.

A Kamara az MKVK Oktatási Központ Kft. közreműködésével biztosít minden tagja számára idén is 8 kreditpont, majd az elsőnapi központi továbbképzés indulásakor tovább 4 kreditpont mértékben térítésmentesen elvégezhető tanfolyamokat.
 

A teljesített kreditpontok a tanfolyam lehallgatását követően azonnal jóváíródnak, és a saját adatoknál megtekinthetőek.

A megtekintés tudnivalóiról az Oktatási Központ honlapján részletesen tájékozódhat:

Az e-learninges tananyag kínálata folyamatosan bővül, kérjük, látogasson vissza többször az oldalunkra, hogy minősítési szakterülettől, speciális kötelezettségektől függetlenül valamennyi szükséges kreditpontját megszerezhesse.

Dr. Hegedűs Mihály
oktatási alelnök

  

Betöltés...
X