Meghívó az Adótagozat 2022. évi adótörvényváltozásokról szóló egésznapos adókonferenciájára

Az Adótagozat Elnöksége tisztelettel meghívja az adótagozati Tagokat a 2022. évi adótörvényváltozásokról szóló egész napos adókonferenciájára. A szakmai program mellett, törvényi kötelezettségnek eleget téve, ezen a napon megtartja az Adótagozat éves taggyűlését és az esedékes elnökségválasztást is. A rendezvény az Adótagozat tagjai számára kuponkóddal ingyenes, de mindenki számára nyitott.
  

Fontos! Kérjük, csak akkor vegyen részt az előadáson, ha teljesen egészségesnek érzi magát. Az előadóteremben a maszk használata ajánlott.

Időpont: 2021. november 29. (hétfő) 8:45-16:30

Helyszín: Budapest (a pontos helyszín a létszám függvényében, a későbbiekben kerül kiválasztásra, melyről időben tájékoztatást küldünk)

  

Részvételi feltételek

A továbbképzés és tagozati választás a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján, rendezvénynek számít, melyen kizárólag a koronavírus ellen védettnek minősülő személyek vehetnek részt. A koronavírus elleni védettséget védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával (személyi, jogosítvány, útlevél) kell igazolni. Ezzel egyenértékű a védőoltást igazoló applikáción történő bemutatás. (Bővebb információ a Veszélyhelyzet idején alkalmazandó intézkedésekről a kamara által szervezett rendezvényeken közleményünkben található.)

  

Tervezett program

08:45 – 09:00   Az Adótagozat taggyűlése
09:00 – 10:30   I. rész
10:30 – 10:45   szünet
10:45 – 11:45   II. rész
11:45 – 12:15   Az Adótagozat taggyűlése (megismételt összehívás esetén)
                          napirendi pontok: éves beszámoló, vezetőségválasztás
12:15 – 12:45   Ebédszünet
12:45 – 13:45   III. rész
13:45– 14:45   IV. rész
14:45 – 15:00  szünet
15:00 – 16:30  V. rész

Tervezett előadók

Az adóeljárási jogszabályok lényegesebb változásai dr. Bokor Csaba, jogi és felügyeleti szakfőigazgató, Nemzeti Adó- és Vámhivatal
A személyi jövedelemadózást, társadalombiztosítási járulékot, szociális hozzájárulási adót érintő változások Szatmári László, főosztályvezető, Pénzügyminisztérium, Jövedelemadók és Járulékok Főosztálya
Társasági és a kisvállalati adóval kapcsolatos változások S. Csizmazia György,
okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő
ÁFA törvényt érintő változások Nyári Zsolt, okleveles adószakértő
Helyi adók, illetékkel kapcsolatos változások dr. Kovács Attila, okleveles adószakértő

Kreditpontok

A részvételért 4 könyvvizsgálói kreditpont jár.

  

Jelentkezési határidő: 2021. november 18.

  

Jelentkezés

A rendezvényen való részvétel a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Adótagozatának tagjai számára díjmentes (kuponkóddal), de regisztrációhoz kötött.

JELENTKEZEM

  

Amennyiben a jelentkezéssel, programmal kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse Makrai Szilviát, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. munkatársát a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen.

  

Adótagozat Elnöksége

  

Betöltés...
X