Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz és Tőkepiaci Tagozat 2014. II. féléves rendezvényei

Ezúton értesítjük a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz és Tőkepiaci Tagozatának tagjait, hogy a tagozat vezetősége ősszel négy félnapos (két egész napos) szakmai napot szervez. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban az alább csatolt meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program első napja a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a Kamarai képzési rendszerbe. Továbbá mindkét nap délelőttje az IFRS minősítéshez két kreditpontot is jelent (ugyancsak az Ön választása szerint).

A PTT térítésmentes szakmai napjaira jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A helyszín pontos megnevezéséről és megközelítéséről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidők:

•a 2014. november 12-i rendezvény esetén: 2014. november 9.
•a 2014. december 8-i rendezvény esetén: 2014. december 3.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a 473-4521-es telefonszámon.

Továbbá a 2. számú mellékletben szerepelnek a tervezett kerekasztal beszélgetések témái. Kérjük, amennyiben bármelyiken szeretne résztvenni, a ptt@mkvk.hu e-mail címen jelezze a kívánt téma megnevezésével. A visszajelzések számától függően tudjuk a kerekasztal foglalkozásokat megszervezni, emiatt az időpont még ismeretlen. A kerekasztal beszélgetésekre a visszajelzési határidő: 2014. október 15.

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke
 

Meghívó letöltése

Betöltés...
X