A Pénz- és Tőkepiaci Tagozat 2018 őszi szakmai napjai

Értesítjük, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége ősszel két félnapos (egy egész napos) szakmai napot szervez. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a csatolt meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.

Ezen két fél napos programon túl további egy nap több modulból álló e-learning formájában lesz elérhető hamarosan a kollegák számára. Az e-learning formájában elérhető szakmai előadások nem fognak átfedést mutatni az „élő” szakmai nap programjával.

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási és IFRS speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a kamarai képzési rendszerbe.

A PTT térítésmentes szakmai napjára jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A részletekről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidő: 2018. november 1.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a +36-1-473-4562-es telefonszámon.

A 2. számú mellékletben szerepelnek a tervezett kerekasztal beszélgetések témái. Amennyiben bármelyiken szeretne részt venni, jelentkezni a ptt@mkvk.hu e-mail címen lehet.

A kerekasztal beszélgetések pontos időpontjáról később küldünk tájékoztatást!
A kerekasztal beszélgetésekre a jelentkezési határidő: 2018. november 10.

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke

Meghívó letöltése

Betöltés...
X