Könyvvizsgálati dokumentációk tárolásának biztonságtechnikája – Tóth Gergely

Az előadás során röviden áttekintjük az adatok tárolásának biztonsági kérdésit. Szakzsargontól mentes, mindenki számára érhető áttekintést adok arról, hogy a biztonsági mentések kapcsán mire érdemes figyelni, mit érdemes végiggondolni azok beállítása során! Az előadás mottója: "Ha csak egy valaki úgy áll fel az előadás után, hogy rájött, nem megfelelő a biztonsági mentése, már célt értem!

Tóth Gergely előadásának ideje: 2021. szeptember 14. 11:00-11:30 – "Kihívások – sebességváltás – irányok" című Könyvvizsgálói Konferencia

Előadó

Tóth Gergely

bajvan.hu (Expertinit Kft.)

ügyvezető

Több, mint 10 éve foglalkozik kifejezetten közjegyzői és ügyvédi, valamint könyvelő és könyvvizsgálói irodák számítógépes rendszereivel. Széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző, fenti ügyfelek által használt szoftveres és hardveres megoldások terén, különös tekintettel azok hosszú távú, biztonságos üzemeltetésére. Több szakmai szoftver fejlesztésében is részt vett az évek folyamán külsős tesztelőként. Kiemelt figyelmet fordít az adatvédelemre és adatbiztonságra.
     
     
Előadás leirat letöltése Előadás dia letöltése

  

Előadás rövid leirata

  

Könyvvizsgálat dokumentációk tárolásának biztonságtechnikája

Az előadás során röviden áttekintjük az adatok tárolásának biztonsági kérdésit. Szakzsargontól mentes, mindenki számára érhető áttekintést adok arról, hogy a biztonsági mentések kapcsán mire érdemes figyelni, mit érdemes végiggondolni azok beállítása során! Ezen előadás mottója: "Ha csak egy valaki úgy áll fel az előadás után, hogy rájött, nem megfelelő a biztonsági mentése, már célt értem!

   

Betöltés...
X