Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz és Tőkepiaci Tagozat 2013. II. féléves rendezvényei

Ezúton értesítjük a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz és Tőkepiaci Tagozatának tagjat, hogy a tagozat vezetősége ősszel négy félnapos (két egész napos) szakmai napot szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a csatolt meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program első napja a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a Kamarai képzési rendszerbe. Továbbá mindkét nap délelőttje az IFRS minősítéshez két kreditpontot is jelent (ugyancsak az Ön választása szerint).

A PTT térítésmentes szakmai napjaira jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A helyszín pontos megnevezéséről és megközelítéséről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidők:

  • a 2013. november 6-i rendezvény esetén: 2013. november 1.
  • a 2013. december 4-i rendezvény esetén: 2013. november 29.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a fenti e-mail címen, vagy a 473-4521-es telefonszámon.

Továbbá a 2. számú mellékletben szerepelnek a tervezett kerekasztal beszélgetések témái. Kérjük, amennyiben szeretne résztvenni, azt – a szakmai napokhoz hasonlóan - az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A visszajelzések számától függően tudjuk ezeket megszervezni, emiatt az időpont még ismeretlen (a honlapon megjelenő október 31-ét kérjük figyelmen kívül hagyni). A kerekasztal beszélgetésekre a jelentkezési határidő: 2013. október 15.

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke
 

Betöltés...
X