Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz és Tőkepiaci Tagozat 2012. II. féléves rendezvényei

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége ősszel négy félnapos (két egész napos) szakmai napot szervez. A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási speciális minősítések - az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a kamarai képzési rendszerbe. Továbbá mindkét nap délutánja az IFRS minősítéshez két kreditpontot jelent (ugyancsak az Ön választása szerint).

Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a lentebb csatolt 1. számú mellékletéből tájékozódhat.

A PTT térítésmentes szakmai napjaira jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A helyszín pontos megnevezéséről és megközelítéséről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidők:

  • a november 12-i rendezvény esetén: 2012. október 31.
  • a december 3-i rendezvény esetén: 2012. november 23.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti a ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Mivel a termek befogadóképessége korlátozott, amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a 473-4521-es telefonszámon.

Továbbá ha a 2. számú mellékletben szereplő kerekasztal megbeszéléseken szeretne résztvenni, azokra jelentkezni - ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül ugyancsak a fenti linket használva lehet. A visszajelzések számától függően tudjuk ezeket megszervezni.

Budapest, 2012. szeptember 25.


Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke
 

1. számú melléklet letöltése

2. számú melléklet letöltése

Betöltés...
X