Elérhető a Könyvelői tagozat decemberi szakmai napján elhangzott előadás prezentációja

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy 2020. december 7-én egy – remélhetőleg hagyományt teremtő – elektronikus formában megtartott tagozati rendezvényen foglalkoztunk  a könyvvizsgálaton kívül nyújtható szolgáltatásokhoz kapcsolódó szerződéses háttér problémáival. Az általános áttekintés mellett a mögöttünk lévő időszak szakmai és munkaszervezési változása által megkövetelt szerződésmódosítási pontokra fókuszáltunk.

A szakmai nap részletes tematikája, az elmúlt időszakban felmerült kérdésekre köre, melyekre közösen kerestük a választ, hogy segítsük a tagozati tagok munkáját, megtalálható a szakmai nap meghívójában. Reméljük a résztvevők hasznos támpontot kaptak az elhangzott előadás és szakmai beszélgetés során a saját szolgáltatási szerződésük áttekintéséhez, az esetleges változtatandó kérdések tisztázásához.

Amennyiben nem tudott részt venni a rendezvényen, vagy az évet ezzel szeretné kezdeni, az elhangzott előadás prezentációja, Könyvelési szerződés – új(ra) szabályozási pontok címmel felkerült a tagozati előadások közé valamennyi érdeklődő számára elérhetően, amely alapot jelenthet a további egyéni gondolkodáshoz.

Örömmel várok minden e témában felmerülő kérdést, gondolatot a következő mail címen: konyveloitagozat@mkvk.hu. A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenkinek lehetnek hasznos ötletei, felvetései. A közös gondolkodás után tovább csiszolódhatnak egyes kérdések, amelyek később, a témát folytatva a tagozatunk minden tagjának hasznára válhatnak.

  

dr. Sallai Csilla
MKVK Könyvelői tagozat elnöke

  

Betöltés...
X