Elindult a Magyar Könyvvizsgálói Kamara új honlapja

Tájékoztatjuk tagjainkat és a szíves érdeklődőket, hogy az új kamarai honlap megújult külsővel, biztonságosabb és fejlettebb technikai és tartalomkezelő háttérrel várja látogatóit.

Reményeink szerint az új honlap korszerű, modern megjelenésével és letisztult arculatával megkönnyíti a felhasználók számára a naprakész információk és dokumentumok között a tájékozódást. A honlap elérhető okostelefonokról és táblagépekről is.

Az ügyfélkapus/Központi Azonosítási Ügynöki (KAÜ-s) hitelesítő funkció új honlapba történő beépítésére a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. együttműködésével és segítségével, a kamara éles KAÜ csatlakozását követően kerülhet sor. A bejelentkezés és azonosítás funkció a kamarán és a fejlesztőnkön kívül eső technikai körülmények folytán jelenleg még nem üzemel, melynek következtében a 2019. évi éves kamarai adatszolgáltatás egyelőre sajnos még nem teljesíthető. Az idei kamarai adatszolgáltatás várhatóan a jövő hét első felében nyílhat meg: a fejleményekről és a végleges időpontokról külön tájékoztatást adunk.

Továbbra is kérjük szíves türelmüket  az új honlapra való átállás és az adatszolgáltatás teljesítése során esetlegesen felmerülő átmeneti fennakadásokkal kapcsolatosan.