Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Könyvelői tagozat rendezvénye (2010. november 25.)

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői tagozata által szervezett, 2010. november 25-én délután taggyűléssel egybekötött szakmai rendezvényére.
Az előadásra a Könyvelői tagozat tagjai jelentkezhetnek!
 

Időpont:

2010. november 25. 13:00 órától 18:00 óráig

Helyszín:

Budapest

Előadás

Könyvelői szerződés tartalma-Sallai Csilla könyvvizsgáló

Megbízási vagy vállalkozási jogviszonyt kell a Könyvelői szerződéssel megalapozni. Mikor, milyen formában kell/célszerű szerződni.

Szerződés tartalmi elemei. Mi tartozik bele a könyvelői szolgáltatásba és mi nem? Milyen áron és "minden áron" - Szolgáltatási díjak.

Felelősségi kérdések. Mit takar a könyvelői biztosítás?

Támogatások elszámolása – Rezsabek Angéla könyvvizsgáló

Mikor növeli az adomány a társasági adóalapot? Milyen áfa vonzata van annak, ha pénzbeni vagy természetbeni támogatást/adományt adunk?

 

Az előadásokon való részvétel térítésmentes, beleszámít a továbbképzésbe (2 kreditet ér a szakmai rendezvény).

Jelentkezési határidő: 2010. november 19.

Amennyiben Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az  konyveloitagozat@mkvk.hu e-mail címre. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadáson az előzetesen beérkezett kérdések kerülnek megválaszolásra. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Az előadásra jelentkezni - ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet:  https://mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek?szemely=768


Kasnyik János
Könyvelői tagozat elnöke

 

Tájékoztató a kamara honlapjára történő bejelentkezésről

 

Betöltés...
X