Meghívó a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat taggyűlésére

Tájékoztatjuk a könyvvizsgáló kollégákat és a PTT tagokat, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozata soron következő szakmai konferenciával egybekötött taggyűlését 2020. szeptember 17-én csütörtökön tartja a Városmajori Szabadtéri Színpadon, melyre ezúttal meghívjuk. A taggyűlés napirendi pontjaihoz tartozó anyag letölthető honlapunkról. A szakmai programokra való jelentkezésről az alábbiakban tájékozódhatnak.

Tárgy: Meghívó a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat taggyűlésére

Tagozatunk soron következő szakmai konferenciával egybekötött taggyűlését a következő időpontban és helyszínen tartjuk, melyre ezúttal meghívjuk.

A PTT taggyűlésének időpontja: 2020. szeptember 17. (csütörtök) 10.00 óra

A PTT taggyűlésének helyszíne: Városmajori Szabadtéri Színpad (1122 Budapest Városmajor 6835/17 hrsz)

Megközelíthető 5 perc sétával a Széll Kálmán tértől a Szilágyi Erzsébet fasor felé-, majd a Szamos utcán besétálva.

A PTT taggyűlése határozatképes, ha a tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Ha a fent meghirdetett időpontban a gyűlés nem határozatképes, akkor ugyanarra a helyszínre, ugyanarra a napra 11.30 órára, változatlan napirenddel a gyűlés újra összehívásra kerül. Az újra összehívott gyűlés a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes.

Napirendi pontok:

(1)    A jegyzőkönyvvezető és a jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása
(2)    Tagozati SZMSZ változásainak elfogadása (SZMSZ letöltése)
(3)    A választási/jelölő bizottság megválasztása
(4)    Egyebek

Szakmai programok

A formális taggyűlés után, a jelenlévők külön meghirdetett (lásd és jelentkezés: a honlapunk Rendezvények menüpontjában), a kötelező kamarai oktatás speciális kreditpontos napjába 2 kredit ponttal bíró szakmai előadásokat hallgathatják meg a jelenlévők.

Figyelem! A szakmai programokra ezen taggyűlési meghívótól függetlenül jelentkezni kell!
A járványügyi helyzetre tekintettel az eseményen a nézőtér kivételével kötelező a maszk viselése. A nézőtéren a távolságtartás miatt el nem foglalható helyeket külön jelöljük. A helyszínen fertőtlenítők lesznek kihelyezve, kérjük, használják!

Meghívó letöltése

Megjelenésére feltétlenül számítunk! 

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke

  

Betöltés...
X