Teljességi nyilatkozat minta aktualizált változata (magyar, angol és német nyelven)

A Szakértői bizottság aktualizálta és ez úton közreadja a vezetői teljességi nyilatkozat minta dokumentumát. Frissítés! Felkerült a honlapra a teljességi nyilatkozat minta angol és német nyelvű változata is!
A honlapon lévő korábbi teljességi nyilatkozat minta a 2011-es a „Kisvállalkozások könyvvizsgálatának módszertani útmutatója” című kiadvány „Dokumentumtárában” található, annak „09” sorszám alatti dokumentumaként.
 

A korábbi minta-dokumentum tartalmában lényegesen szűkebb, mint a most közreadott változat, de ez nem jelenti azt, hogy a régi már ne lenne megfelelő vagy elfogadható. Az elmúlt években nem történtek olyan változások a standardokban, melyek a teljességi nyilatkozat lényegi tartalmát érintenék, azonban egyes, a könyvvizsgálat szempontjából jelentős témák, területek nagyobb hangsúlyt kapnak ma már, így a bizottság fontosnak tartotta, hogy ezekre is mintát dolgozzon ki.

Az új teljességi nyilatkozat minta a „Tudástár”-ban a „A honlapon található keresettebb oldalak, dokumentumok” blokkban kapott helyet, de ezzel egyidejűleg továbbra is elérhető marad a régi változat is az előzőleg említett KKV útmutatóban.

Az angol illetve a német nyelvű dokumentum alább csatoltan, valamint a „Tudástár/Idegen nyelvű dokumentumok” alatt található. A 2011-ben készült idegen nyelvű minta alább csatoltan archív anyagként szintén letölthető maradt.

Teljességi nyilatkozat minta 

Teljességi nyilatkozat minta (angolul)

Teljességi nyilatkozat minta (németül)

Kapcsolódó anyagok

Betöltés...
X