Tájékoztatás az év végi tudnivalókról az Oktatási Központ távoktatási képzései kapcsán

Amit mindenképpen tudni érdemes, ha valaki még nem teljesítette az idei évi továbbképzési kötelezettségét…

Az Oktatási Központ távoktatási rendszerében több mint 50 továbbképzési előadás között válogathat. Ezekkel önálló ütemezésben, kötetlen időbeosztás mellett szerezheti meg minősítési területtől függetlenül az összes szükséges kreditpontját. A továbbképzési anyagok mindegyike könyvvizsgálói kreditpontra minősített, de számos az adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői, valamint az ACCA tagjai által teljesítendő továbbképzési rendszerben is elszámolható a kötelezettség teljesítéseként, ezért erre is érdemes figyelemmel lenni a tananyagok kiválasztása során. A kínálatban többek között elérhető a 2023-as adótörvény-változásokat bemutató két új film, de a nyereségadók IFRS-ekben való elszámolása kérdéskörét feldolgozó tananyag is.

Fontos azonban, hogy az oktatási filmek közötti szabad választás lehetősége csak akkor nyílik meg, ha az első napi továbbképzést az érintett már teljesítette, s azzal megszerezte a szükséges kreditpontjait!

Az ünnepek előtt december 22-éig tartanak nyitva a rendszert üzemeltető Oktatási Központ irodái, így az ügyfélszolgálatot is addig éri el, eddig a napig érdemes tehát legalább megkezdeni továbbképzési kötelezettség teljesítését. 2022. december 23-ától 2023. január 2-áig a telefonos és személyes ügyfélfogadás szünetel, tehát az ebben az időszakban érkező megkereséseikre csak ezt követően tudnak válaszolni.

A továbbképzés teljesítése kapcsán esetlegesen felmerülő informatikai jellegű problémáik megoldásában segíthetnek az itt elérhető információk, ám ha ez nem vezet eredményre, az ünnepi időszakban a rendszer programozói tudnak Önnek segítséget nyújtani az info@softemit.hu e-mail címre küldött levele alapján. (A levélben kérjük feltétlenül adja meg a telefonszámát is, hiszen ez segíthet a probléma gyors orvoslásában!)

Ne feledje, a TÁVOKTATÁSI programok (magyar idő szerint) 2022. december 31-én éjfélig érhetőek el a Kamara honlapjáról indulva. A távoktatási továbbképzések teljesítéséhez szükséges év végi tudnivalókat részletesen (valamennyi továbbképzési rendszert érintve) ide kattintva érhetik el.
 

Betöltés...
X