Meghívó a PP Konferenciaközpont és a BKIK Adó- és pénzgazdálkodás című konferenciájára

Ezúton szeretnénk felhívni tagjaink figyelmét a PP Konferenciaközpont és a BKIK Adó- és pénzgazdálkodás című konferenciájára, melyen a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Szakmai partnerséget vállalt. A kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a hibrid konferencián, melyről részletes információkat a 2023.10.26-án e-mailben megküldött meghívóban találnak a tisztelt érdeklődők.

Adó- és pénzgazdálkodás
Minden forint számít!

Időpont: 2023. november 2. 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet.
Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + még 9 napig jelszóval

Sok céget elért a recesszió. A megrendelések elmaradnak. Mit tegyünk?
 

A klasszikus spóroláson kívül vadonatúj megoldásokat is mutatunk!
 

Pénzt, eszközt és ingatlant tartsuk értékállóan és biztonságban! Hogyan?

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek másnap 12 órától 9,5 napig jelszóval nézhető!
Minden résztvevő már másnap letöltheti az előadók prezentációit!

Miről szólunk?

Kevesebb megrendelés érkezik? A költségek pedig tovább növekednek? Sokan élünk most ebben a helyzetben. Recesszióban minden forint számít! 

Hogyan tartható fenn a cég, ha költségeink az infláció miatt drasztikusan növekednek, bevételeink, megrendeléseink pedig a recesszió miatt csökkennek? 

Lehetetlennek tűnő feladat. Pedig még egy darabig szembe kell néznünk a megrendelések megritkulásával. S nincs vállalkozást támogató vissza nem térítendő EU-pályázat sem. 

Egyik megoldás: spóroljunk, ahol tudunk! Csökkentsük kiadásainkat! Húzzunk még a nadrágszíjon! Például az adórendszerünkben fellelhető kedvezmények igénybevételével, a béren kívüli juttatások használatával, az energiaköltségeink minimálisra csökkentésével, a megosztásos gazdaságra áttéréssel stb. Az üzleti összefogás, együttműködés is sokat hozhat a konyhára. 

Másik megoldás: pénzünket, vagyonunkat tartsuk értékálló befektetésekben. Fialtassuk a pénzünket! Ha van eladható és nélkülözhető ingatlanunk, vagyontárgyunk, váljunk meg tőle vagy hasznosítsuk. 

És még megfontolandó: keressük meg a társasági törvényben, cégcsoportosulásokban is az előnyöket. Használjuk ki a devizában fizetés lehetőségeit! És menjünk bele nemzetközi csoportosulásokba is, ha úgy jobban megéri. 

Sok megoldás létezik. Az orrunk előtt van. Csak észre kell venni.

Kiknek szólunk?

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is megvetni a lábunkat.  Biztosan tudnak mondani olyat, ami eddig elkerülte a figyelmüket. De most jól jön egy új ötlet pénzünk, vagyonunk értékállóságának megóvására. 

A konferencia részletes programja és regisztráció


Rendezők:

További felvilágosítás és információ:   
Tel.: (1) 239 – 9597  E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu


 

Betöltés...
X