Magyar Könyvvizsgálói Kamara a vörösiszap károsultakért

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara mélyen átérzi a károsultak helyzetét, így az MKVK Elnöksége úgy határozott, hogy a maga szerény eszközeivel részt kíván venni a helyreállításban, az életlehetőségek visszaállításában, és 1.000.000 Ft-ot (azaz egymillió Ft-ot) ajánl fel a helyreállítás és az életvitel könnyítés céljaira. Ebből az összegből 500.000-Ft-ot a közösségi károk helyreállítására szánunk a testület döntése (belátása) szerinti feladatok körében. A másik 500.000 Ft-ot viszont a község lakossága rászorultságnak megfelelően direkt támogatásként kapja meg a gyermekek oktatása és képzése területén felmerülő családi kiadások részbeni ellentételezésére.

Kérjük tisztelt könyvvizsgáló kollégáinkat, hogy lehetőségük szerint Önök is támogassák a rászorultakat. Ezt megtehetik, ha adományaikat átutalják a Kolontár Önkormányzata által létrehozott adomány számlára: 11748090-15427298-06540009. Az adományok közvetlenül Kolontár Önkormányzatához érkezik be. A közleménybe írják be: Kolontár Adomány számla.