Elhunyt Bajor László

Fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy életének 77. évében, 2022. október 29-én elhunyt Bajor László kamarai tag könyvvizsgáló. 

Bajor László Zalabérben született 1945-ben, gyermekkorát ebben a kis zalai faluban töltötte.
Középiskolai tanulmányait - munka mellett - Zalaegerszegen végezte, amelynek során érdeklődései középpontjába a közgazdaságtan került.
Képessége és kitartó szorgalma lehetővé tette, hogy elvégezze a közgazdaság-tudományi egyetemet, majd könyvvizsgálói szakképesítést szerzett.
Vezetőként dolgozott a zalaegerszegi tejipari vállalatnál, gazdasági igazgató volt a sütőipari vállalatnál, 1994-től pedig egyéni vállalkozóként végzett könyvvizsgálatot. Szakterülete az élelmiszeripari, mezőgazdasági cégek, - pénzügyi minősítéssel - a takarékszövetkezetek könyvvizsgálata volt. Munkáját mindig nagy alázattal, becsületesen végezte.
Érdeklődése sokirányú volt. Szeretett zenét hallgatni, olvasni, kirándulni, utazni. Érdeklődött a világ dolgai iránt, figyelemmel kísérte a közéletet. Szerette hazáját, tisztelte a hagyományokat. A családdal töltött idő jelentette számára a legnagyobb örömet: nyugdíjas éveiben a boldogságot unokái születése, a Velük töltött idő adta.

Emlékét őrizzük, nyugodjon békében!

Betöltés...
X