Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A 2017. évi szakmai továbbképzési kötelezettség teljesítésével kapcsolatos közlemény

Ezúton szeretnénk felhívni azon kamarai tagok figyelmét, akik 2017-ben e-learning keretében megszerzendő 4 kreditpontjukat nem, vagy csak részben teljesítették, hogy a kamara elnökségének 2018. január 19-i döntése értelmében kötelezettségüket az alábbiak szerint pótolhatják.

Azon tagjainknak, akik a 2017. évi szakmai továbbképzési kötelezettségüknek egyébként maradéktalanul eleget tettek (azaz az önképzési kötelezettséggel együtt előírt 16 kreditpontot teljesítették), de e-learning képzési kötelezettségüknek nem, vagy csak részben feleltek meg, lehetőségük van e-learning kreditpontjaikat 2018. február 28-ig teljesíteni.

Az elnökségi döntés értelmében tagjaink 2018. évben térítés ellenében– kérelemre – egyszeri pótlási lehetőséget kaphatnak a szakmai továbbképzési szabályzat VII/A. fejezet (2) pontjában előírt 4 kreditpont (vagy annak hiányzó része) e-learning képzési forma keretében történő elvégzésére.

Az érintett kollégák pótlási kérelmüket a kamara oktatási bizottságának címezve 2018. február 5. napjáig beérkezően terjeszthetik elő személyesen, vagy postai úton a főtitkári hivatalnál, illetve elektronikusan az oktatas@mkvk.hu címre megküldve.

A vonatkozó kérelem kedvező elbírálása esetén az e-learning képzési forma keretében történő teljesítésre 2018. február 28. napjáig nyílik lehetőség; az érintettek a kérelem elbírálásáról és a pótlási lehetőség technikai részleteiről, anyagi feltételeiről elektronikus úton külön írásbeli tájékoztatást kapnak.

Magyar Könyvvizsgálói Kamara
Oktatási Bizottsága

Betöltés...
X