Kedvezményes Canon dokumentumszkennerek könyvvizsgálók számára - Frissítés

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy együttműködő partnerünk év végi kedvezményes ajánlat keretében biztosít Canon professzionális dokumentumszkennereket érdeklődő tagjaink számára.

2019. december 17.

Tájékoztatjuk tagjainkat - a Magnetic Kft. értesítése alapján -, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Canon DR-C225 ORANGE típus a mai nappal elfogyott. A kisebb meretű, Canon P-215II ORANGE típus a készlet erejéig továbbra is elérhető a promóció keretében.

Köszönjük megértésüket.


2019. december 03.

A Canon Hungária és a Magnetic Kft. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére idén is egy zártkörű év végi promóciót biztosít. Ennek keretén belül két új, kiemelkedően megbízható és gyors sikertermék érhető el jelentős kedvezménnyel az alábbiak szerint:  

Canon P-215II ORANGE

Bővebb információ

69 000 Ft + áfa/db
Hordtáska 9 000 Ft + áfa/db

Canon DR-C225 ORANGE - ELFOGYOTT

Bővebb információ

99 000 Ft + áfa/db
Az ajánlatban szereplő dokumentumszkennerek – a Canon irodai dokumentum beolvasók 20 éves évfordulójára tekintettel – speciális narancssárga színezéssel, korlátozott darabszámban érhetőek el.


Megrendelést kérjük, küldje az office@magnetic.hu email címre a kamarai tagsági szám megadásával.

Fizetés: 8 napos banki átutalás
Szállítás: díjmentes a vevő által megadott magyarországi címre.

Amennyiben helyszíni felhasználói oktatásra és telepítésre lenne szükség, az egyénileg, személyre szabott ajánlat alapján vállalja a Magnetic Kft.
Az akció a készlet erejéig vagy annak visszavonásáig érvényes.

Amennyiben további kérdés merülne fel, kérjük, írjon az office@magnetic.hu email címre.

    

Betöltés...
X