Felhívás a 2019. évben teljesített adatszolgáltatás kiegészítésére

Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Főosztálya a tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Könyvvizsgálói Kamara rendelkezésére bocsátotta azon gazdálkodók adatait, amelyek 2019. évben a 2018. évi pénzügyi kimutatások vonatkozásában könyvvizsgálói jelentést tettek közzé.
A Kamara a rendelkezésére álló adatbázisok összevetését követően ügyfélkapun keresztül felhívást küldött az érintett könyvvizsgálóknak, hogy a 2019. évi adatszolgáltatásból ténylegesen hiányzó megbízását/ait 2020. április 30. napjáig pótlólag lejelenteni szíveskedjenek. A kiegészítést a honlapunkon a Saját adatok / 2019. évi Kiegészítő Adatszolgáltatás menüpontban elérhető pótlapon lehet online kitölteni, bejelentkezést követően.
FONTOS! Kérjük, hogy könyvvizsgáló kollégák szíveskedjenek ellenőrizni az ügyfélkapus tárhelyüket és amennyiben a fenti témában felhívást kaptak, a megadott határidőben belül egészítsék ki a 2019. évben teljesített adatszolgáltatásukat a ténylegesen kimaradt megbízással/megbízásokkal.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy előfordulhat a feltöltő részéről elírás, mely esetben a kamarai adatszolgáltatás és a céginformációs főosztály adatbázisa közötti eltérés csak látszólagos, a ténylegesen ki nem maradt megbízást nem kell pótlólag lejelenteni. Ezt célszerű ellenőrizni az e-beszámolóban.

A pótlap eléréséhez kérjük, jelentkezzen be honlapunkon, és KAÜs azonosítást követően az oldal tetején található Saját adatok gombra kattintva, a bal oldali menüben találhatja a „Kiegészítő adatszolgáltatás 2019” menüt, amely alatt megtalálható a pótlap.

Magyar Könyvvizsgálói Kamara
Főtitkári Hivatala