10 dolog, amit meg kell tenned az IT biztonságért - Tóth Gergely

Tóth Gergely előadásának ideje: 2023. szeptember 14. 16.30-17.00 Általános szekció – "Digitális lépésváltás a könyvvizsgálatban" című Könyvvizsgálói Konferencia

Előadó

Tóth Gergely

bajvan.hu (Expertinit Kft.)

ügyvezető

2005-ben végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem mérnök informatikus szakán. Már az egyetem alatt rendszergazdai tevékenységgel foglalkozott egyéni vállalkozóként, majd az Expertinit Kft. megalakítását követően céges formában. A cég immár 12 főállású munkavállalót foglalkoztat és tevékenysége az általános rendszergazdai szolgáltatás fő tevékenységen túl magában foglalja a hálózatépítést és weboldalak készítését is.
Több, mint 10 éve foglalkozik kifejezetten közjegyzői és ügyvédi, valamint könyvelő és könyvvizsgálói irodák számítógépes rendszereivel. Széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző, fenti ügyfelek által használt szoftveres és hardveres megoldások terén, különös tekintettel azok hosszú távú, biztonságos üzemeltetésére. Több szakmai szoftver fejlesztésében is részt vett az évek folyamán külsős tesztelőként. Kiemelt figyelmet fordít az adatvédelemre és adatbiztonságra.
 
  
     

Előadás rövid összefoglalója

  

Előadásomban 10 olyan, szinte magától értetődő biztonsági alapelvet veszek sorra, melyekről soha nem árt eleget beszélni! Szakzsargontól mentesen olyan gyakorlati tanácsokat szeretnék adni az "egyszeri felhasználónal", melyeket, ha megfogad, máris sokat tett IT biztonsága érdekében.

    

Betöltés...
X