Kiégésről és kiégés prevencióról - Sárga Noémi

Sárga Noémi előadásának ideje: 2023. szeptember 14. 17.00-17.30 Általános szekció – "Digitális lépésváltás a könyvvizsgálatban" című Könyvvizsgálói Konferencia

Előadó

Sárga Noémi

pszichológus, Autogén Tréning gyakorlatvezető

Diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetemen szerezte meg, elmúlt években dolgozott serdülőkkel és szülőkkel nevelési tanácsadás keretein  belül. Továbbá  magán  tanácsadásban felnőtteket  leginkább önismereti kérdésekben, életvezetési, párkapcsolati,  szorongás és stresszkezelési nehézségekben segíti. Cégekkel és munkavállalókkal stresszkezelés,  munka és a magánélet egyensúly kialakításában egyéni és csoportos formában dolgozik. 
Jelenleg Sémakonzultáns és Családterapeuta képzésben vesz részt, a sématerápiás elemeket és a rendszerszemléletet aktívan használja a kliensekkel  való munkája során.
  
     

Előadás rövid összefoglalója

  

Az előadásban szó lesz a  kiégés jelenségéről és arról, hogyan  előzhetjük meg azt. Az előadás bemutatja, hogy milyen munkahelyi és munkakörnyezeti tényezők járulnak hozzá a kiégés kialakulásához, valamint milyen személyiségbeli vonások hajlamosítanak a kiégésre és hogy mit tehetünk társadalmi, szervezeti és egyéni szinten a kiégés ellen.  Az előadás mindennapi tippeket tartalmaz arról, hogy mit tehetünk a mindennapjainkban a kiégés megelőzése érdekében. 
Szó lesz arról, hogy a mesterséges intelligenciát (MI) hogyan tudjuk a munkavállalók mentális egészségének szolgálatába állítani és, hogy  mi egyéni szinten hogyan tudjuk a MI által  nyújtott lehetőségeket a személyes javunkra fordítani.  

    

Betöltés...
X