ChatGPT a könyvvizsgálatban - előnyök és kihívások - Kiss Ágnes - Mosonyi Ádám

Kiss Ágnes és Mosonyi Ádám közös előadásának ideje: 2023. szeptember 13. 11.10-11.30 Tudományos szekció – "Digitális lépésváltás a könyvvizsgálatban" című Könyvvizsgálói Konferencia

Előadó

Kiss Ágnes

RSM Hungary Könyvvizsgáló Zrt.

Senior Manager

Szakmai tapasztalat:

  • 2023. júl - RSM Hungary Könyvvizsgáló Zrt. – Senior Manager, bejegyzett könyvvizsgáló
  • 2022-2023 Trusted Advisor Kft. – Manager, bejegyzett könyvvizsgáló
  • 2018-2022 PricewaterhouseCoopers Hungary – Audit senior, bejegyzett könyvvizsgáló
  • 2017-2018 BDO Magyarország Könyvvizsgáló Kft. – Audit senior / supervisor
  
     

Előadás rövid összefoglalója

  

Az előadás során bemutatjuk a Mesterséges Intelligencia (MI), azon belül a ChatGPT sokoldalúságát és alkalmazási területeit a könyvvizsgálói konferencián. Részletesen kifejtjük, hogyan hasznosítható a ChatGPT a mindennapi életben. Előnyei között emeljük ki a gyorsaságot és emberi erőforrás megtakarítást. Ugyanakkor hangsúlyozzuk a kihívásokat, mint például a modell megbízhatóságát és etikai kérdéseket. Összehasonlítjuk a Google és a ChatGPT-t, kiemelve az előnyöket, mint a magasabb kontroll és testreszabhatóság.
Az előadás második felében konkrét példákkal illusztráljuk a gyakorlati alkalmazást. Bemutatunk egy PowerPoint prezentáció létrehozását, egy Excel makró írását, valamint egy bérszámfejtési munkaprogram automatizálását. Ezen példákon keresztül demonstráljuk a ChatGPT sokoldalúságát és alkalmazhatóságát a könyvvizsgálói munka során, hozzájárulva a hatékonyság és minőség növeléséhez.

    

Betöltés...
X