Kibertámadások, amelyek tönkretehetik a cégünket - Csizmazia-Darab István

Csizmazia-Darab István előadásának ideje: 2023. szeptember 13. 10.40-11.10 Informatikai szekció – "Digitális lépésváltás a könyvvizsgálatban" című Könyvvizsgálói Konferencia

Előadó

Csizmazia-Darab István

Sicontact Kft./ESET

IT biztonsági szakértő 

Csizmazia-Darab István 1989-ben kezdett számítógép-programozóként és ezzel párhuzamosan vállalati vírusvédelmi felelősként tevékenykedni. Tíz év nagyvállalati programozás után 22 éve már kizárólag vírusvédelemmel és számítógépes biztonsággal foglalkozik. 2007 óta az ESET/Sicontact Kft. IT biztonsági szakértője. 2014-ben elnyerte Az év információbiztonsági újságírója díjat, 2018-ban pedig az általa szerkesztett Antivírus blog megkapta az ITBN Biztonsági Díját az oktatás területén végzett kiemelkedő munkájáért. 2014-ben a Hacktivity konferencián is tartott előadást. A MUOSZ és NJSZT tagja, 2013 óta pedig gyermekek és szülőkbiztonságos internet oktatásában is aktívan tevékenykedik. 
  
     

Előadás rövid összefoglalója

  

Milyen incidensek történnek a világban, és veszelyéztethetik-e ezek a magyarországi vállalkozásokat, cégeket? Mekkora kárt szenved el az olyan vállalat, akinél betalál egy ilyen kibertámadás? És természetesen arról is lesz szó, hogyan védekezhetünk, és miként előzhetjük meg az effajta kockázatokat.

    

Betöltés...
X