Az MKVK Oktatási Központ rendezvény ajánlója – A Pmt. módosításai és a rendelkezések gyakorlati alkalmazása

Az MKVK Oktatási Központja a könyvvizsgáló kollégák figyelmébe ajánlja érdekes szakmai rendezvényét, amely a módosult pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, illetve a kormányzati igazgatásról szóló törvény változásaiba és a könyvvizsgálókkal szemben támasztott elvárásokba vezeti be az érdeklődőket 2021. április 27-én. Tekintsék meg az érdekes, kreditpont érő online szakmai előadást.

Az MKVK Oktatási Központ rendezvény ajánlója

  
A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, és a kormányzati igazgatásról szóló törvény könyvvizsgálókkal szemben támasztott elvárásai

   
Időpont: 2021. április 27. 10 órától

Előadó: Munkácsi Márta kamarai tag könyvvizsgáló, minőségellenőr


Helyszín: Zoom előadás (A bejelentkezéshez szükséges linket az előadást megelőző napon küldjük meg azon hallgatóink részére, akik a részvételi díjat előzetesen befizették.)

Az előadás elsősorban a könyvvizsgálói szolgáltatást nyújtók számára hasznos, gyakorlati szempontból foglalkozik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara felügyeleti szervként végzett ellenőrzési tevékenységével, annak kérdőíven alapuló szabályrendszerével. A kérdőív kérdéseinek taglalásán túl kitér az ellenőrzési tapasztalatokra, valamint a jövőben várható változásokra is.

Kreditpontok: könyvvizsgálói - 1 kredit

JELENTKEZÉS »»

      

További szakmai rendezvényeinkről, képzéseinkről honlapunkon tájékozódhat.

      

Betöltés...
X