Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Veszélyes üzem az adótanácsadás?! - X. Adózás Európában konferencia

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetek – Magyar Könyvvizsgálói Kamara, Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete és a Budapesti Ügyvédi Kamara – támogatásával immár tizedik alkalommal szervezi meg az Adózás Európában - X. Nemzetközi Adókonferenciát. A jubileumi konferencia témája:Adókockázatok az ÁFA rendszerében

A konferencia tervezett témakörei:

2016. június 2.
PLENÁRIS ÜLÉS: Gazdaságpolitikai dilemmák (kockázatok) - Költségvetés és államadósság (meddig tart a kegyelmi állapot) - A magyar adóhatóság eredményei az adóellenőrzés területén - A magyar áfa szabályozás legfontosabb jellemzői és továbbfejlesztés iránya - A Kúria szerepe a (bírósági) joggyakorlat formálásában. Magyar ügyek az Európai Bíróság asztalán. - A bírói gyakorlat és annak változásai Magyarországon - Az áfa betegségei: hibás termék-e az összfázisú áfa (diagnózis és terápia) - Adózási struktúrák, adókockázatok nemzetközi vizeken - Adókockázat lehetőségeinek csökkentése az adótanácsadásban és az adószakértésben

PÓDIUMBESZÉLGETÉS: Az egyes országok áfa kockázati sajátosságai, az egyes országok legfrissebb jogszabályváltozásai (Ausztria, Ciprus, Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia)

2016. június 3.
PLENÁRIS ÜLÉS: Az áfa ellenőrzése nemzetközi környezetben. Adóhatóságok együttműködése az országhatáron átnyúló ügyleteket érintő kérdésekben. - Leggyakoribb ügyfélszolgálati megkeresések, "NAV állásfoglalások" az áfa ügyekben - Belföldi áfa ellenőrzési tapasztalatok az adóellenőri szemmel. Agresszív adótervezési módszerek. - Belföldi adóellenőrzések tapasztalatai adószakértői szemmel. Agresszív adóellenőrzés. - Az adóigazgatási és büntetőeljárás viszonya és kapcsolata - Jellemző adócsalási módszerek az adónyomozók tapasztalatai alapján. (Az adónyomozó lehetőségei és korlátai.) - Az áfa csalások bizonyítási kérdései az ügyész szemével - Jellemző Európai Bírósági áfa jogesetek és azok gyakorlati értelmezése - Tudta vagy tudhatta volna: szubjektív elemek a belföldi ügyletekhez rendelhető áfa alkalmazásában - Nemzetközi bírósági tapasztalatok az áfa levonás területén - Adókockázat és kriminalizáció (adótervezés, adócsalás). Az adókockázat csökkentésének eszközei - Az áfa adótervezési lehetőségei.

Nézze meg előadóinkat! >>www.adozaseuropaban.hu

A korábbi években már a jelentkezési határidő előtt elfogytak a szabad helyek (max. 200 fő a teremkapacitás), ezért javasolom, hogy mielőbb biztosítsa be helyét a X. Nemzetközi Adókonferencián! Készüljön fel a várható változásokra, csökkentse adókockázatát, tervezzen előre, és járjon egy lépéssel a versenytársai előtt!

50% kedvezmény a Kamara tagjainak!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 50 % kedvezménnyel jelentkezhetnek a konferenciára 2016. május 13-ig az www.adozaseuropaban.hu honlapon. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy „MKVK”.

Jelentkezzem most, ne maradjon le » www.adozaseuropaban.hu
 

Betöltés...
X