Meghívó az Adózás Európában – XVIII. Nemzetközi Adókonferenciára

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ), a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, a NAV támogatásával, immár tizennyolcadik alkalommal szervezi meg a pénzügyi-számviteli szakemberek legnagyobb országos találkozóját a PENTA UNIÓ Zrt. Székházában. A XVIII. Nemzetközi Adókonferencia 2024. június 6-7-én kerül megrendezésre, amelyen a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai kedvezményesen vehetnek részt.

Adózás Európában – XVIII. Nemzetközi Adókonferencia
témája:

AZ ADÓVILÁG ÚJDONSÁGA

2023. június 6-7.

A konferenciára az egyes adónemek legizgalmasabb témaköreiből, a témakör legjobb előadóit kértük fel, amely a szakmai programtervezetben olvasható. A NAV támogatása biztosítja, hogy az egyes területek adótanácsadói és NAV-os szempontú megközelítése is bemutatásra, ütköztetésre kerüljön. Ennek kiemelt területe a mindig nagy sikerrel folyó "párbaj" lesz az eÁFA területén. A szakma nemzetközi kapcsolatainak erősödése lehetővé tette,  hogy a külföldi társszakmai szervezeteken keresztül első kézből kapjunk információkat az egyes országokban zajló folyamatokról, azok eredményeiről is, egyben lehetővé téve tagjaink nemzetközi kapcsolatainak bővítését is.  

Időpont: 2024. június 6-7.

Helyszín: 1051 Budapest, Sas utca 25. vagy elektronikus felületen online*

KEDVEZMÉNY: AZ MKVK tagjaként Ön 69.300 Ft helyett 38.200 Ft + áfa / fő áron jelentkezhet a két napos konferenciára!
A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezés során feltétlenül tüntesse fel a kedvezménykód mezőben az alábbi kódot**: ADE24MKVK
További információért és a jelentkezéshez kattintson most! >> Adózás Európában – XVIII. Nemzetközi Adókonferencia

Kérdése van? Forduljon bizalommal a PENTA UNIÓ Zrt. rendezvényszervező csapatához az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: konferencia@penta.hu
Tel.: + 36 (30) 859 39 81

Szakmai programtervezet

Magyar Könyvvizsgálói Kamara

* Korlátozott létszám a tanteremben!
**A kedvezmények egymással nem összevonhatók, egy jelentkezésnél csak egy kedvezménykód érvényesíthető. A jelentkezést követően automatikusan díjbekérőt állít ki a rendszer, így a kód utólag nem érvényesíthető.

 

Betöltés...
X